<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11869

Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики

Народна мудрість говорить: в успіху чоловіка чимала заслуга його дружини. Контракти задалися питанням: хто вони, ці жінки, з якими беруть шлюб майбутні президенти, прем’єри, депутати? Може, когось зібрані нами історії наштовхнуть на думку, як виростити «в домашніх умовах» успішного чоловіка.

Наталя Кличко: манекенницю відбили в нареченого

wife_8

Справжнє кохання захопило боксера Віталія Кличка, коли йому виповнилося 25. На модному показі він побачив манекенницю Наталю Єгорову. Щоправда, на момент їхнього знайомства дівчина зустрічалася з іншим і збиралася за нього заміж, але це не заважало Віталію залицятися, дарувати квіти. Пізніше з нареченим Наталія таки розлучилася й у квітні 1997 року вийшла заміж за Кличка. А за три роки в подружжя народився первісток — Єгор. У 2002-му дружина подарувала Віталію доньку Єлизавету-Вікторію, а в 2005-му на світ з’явився Максим. Наталя була поруч із чоловіком на вирішальних боях — по той бік рингу плакала, співпереживала, як могла, підтримувала. «З Віталієм я ніколи не почувалася нещасливою», — не втомлюється запевняти пані Кличко. Сьогодні дружина тепер уже політика Віталія Кличка пробує себе в шоу-бізнесі, хоча до її захоплення естрадним співом Віталій ставиться скептично.

Оценка материала:

5.00 / 7
Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики 5.00 5 7
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11869
Еще материалы раздела «Україна»