<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11869

Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики

Народна мудрість говорить: в успіху чоловіка чимала заслуга його дружини. Контракти задалися питанням: хто вони, ці жінки, з якими беруть шлюб майбутні президенти, прем’єри, депутати? Може, когось зібрані нами історії наштовхнуть на думку, як виростити «в домашніх умовах» успішного чоловіка.

Оксана Ващенко: журналістка «приворожила» комуніста

wife_7

Ухід лідера КПУ Петра Симоненка із сім’ї до молодої журналістки Оксани Ващенко (різниця у віці — 26 років) супроводжувався скандалом. Екс-дружина Світлана звинуватила чоловіка в поведінці, не гідній комуніста, стверджувала, що юна пасія приворожила її чоловіка. Йому пророкували ухід з посади голови партії. Але Петра Миколайовича це не зупинило — Оксана стала не лише законною дружиною, а й матір’ю дітей незмінного лідера комуністів. А починалося все банально. У 2003 році Ващенко вела на Національному радіо програму «Депутатський тиждень». До неї в гості приходили відомі політики. Одним із таких гостей став Петро Симоненко. «Не скажу, що закохалася в нього з першого погляду, але симпатія виникла одразу», — зізналася в одному інтерв’ю дівчина. Згадує, на тому ефірі помітно нервувала, ставила питання невлад. Але замість того щоб посміятися, Симоненко почав давати поради, підтримувати. Пізніше він покликав журналістку працювати прес-секретарем, але Оксана відмовилася — надто любила свою роботу. Але, як то кажуть, долі не уникнеш. Під час виборчої кампанії в 2004 році журналістів на радіо закріплювали за кандидатами в президенти для висвітлення їхньої діяльності. Оксану «випадково» прикріпили до Симоненка. Тривалий час вони просто симпатизували одне одному. А у 2006-му Петро Миколайович все ж таки зважився — освідчився журналістці в коханні. Вони разом уже понад шість років, Оксана народила Петру Миколайовичу сина й доньку. За цей час Компартія, всупереч пересудам, наростила рейтинг — на парламентських виборах 2013 року набрала понад 13% голосів. Це в 2,5 разу більше, ніж було на попередніх виборах.

Оценка материала:

5.00 / 7
Шиї в них такі: із ким одружуються відомі політики 5.00 5 7
Політика / Україна
 Наталия Мелещук 15.03.2013 11869
Еще материалы раздела «Україна»