<
НОВИНИ ДНЯ: Політолог вказав на знакові залаштункові деталі "інавгурації" Путіна  "Полювання" на ухилянтів чи норма закону: військові пояснили, для чого у Києві збирають списки чоловіків для ТЦК  НМТ-2024. Коли та як зареєструватись на додаткову сесію  В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Україні  Де в Україні будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 12 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
29.03.2013 2380

Заступник Попова наживається на прибиранні снігу

В.о. першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко, через підконтрольну фірму, наживається на прибиранні снігу у столиці.

Про це пише видання «Власть денег».

У статті «Хто заробить на київському снігу. Хороші шанси - у новопризначеного в.о. зама Попова» журналісти аналізують ситуацію з прибиранням снігу і шукають тих, хто ж його прибирав.

«Київська міськадміністрація зверталася до бізнесменів, промислових підприємств, інших організацій, щоб вони допомогли. Голова КМДА Олександр Попов в одному з виступів обмовився про те, що «на патріотичній основі» (тобто безкоштовно) мерії погодилося допомогти небагато компаній. Коли ж уряд пообіцяв виділити кошти на оплату договорів з підприємствами, що надають власну техніку для вивозу сміття, охочі допомогти потекли рікою», - пише «Власть денег».

Далі видання, з посиланням на власні джерела, повідомляє, що»Перша українська транспортна компанія», близька до Анатолія Голубченко, одного із заступників Олександра Попова (а тепер вже в.о. першого заступника голови КМДА), відповідального за підприємців і транспортну політику столиці, погодилася допомагати місту тільки на платній основі.

«Оплата буде проводитися за фактом виконаних робіт. Орієнтовні розцінки, озвучені виданню в мерії: 200-350 грн/година за оренду самоскида, близько 600 грн/година – грейдера. Відзначимо, що ці ціни вищі, ніж середні по ринку», - пише видання.

Анатолія Голубченка було призначено в.о. першого заступника голови Київської міськдержадміністрації 28 березня.

Оценка материала:

5.00 / 3
Заступник Попова наживається на прибиранні снігу 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
29.03.2013 2380
Еще материалы раздела «Столиця»