<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
23.04.2013 15:57 1253

Колектив газети «Сегодня» переходить у новий проект Гужви – «Вести»

Значну частину редакції нової щоденної газети «Вести» будуть складати журналісти газети «Сегодня».

Про це керівник «Вестей» та колишній головний редактор «Сегодня» Ігор Гужва повідомив в інтерв'ю «Телекритиці».

За словами керівника видання, значна частина редакційної команди нового видання перейшла із «Сегодня». Заступниками Ігоря Гужви стануть Оксана Омельченко і Галя Коваленко, які займали ті ж посади в газеті «Сегодня». Відділ новин очолюватиме Яна Казмиренко, яка працювала заступником головного редактора в «Газете Кивской» і випускоим редактором в «Газете по-киевски».

Відділом «Київ» керуватиме Марина Петик, відділом «Культури» - Аріна Шевченко,  редактором відділу спецкорів стане Інна Золотухіна. Спортивні новини очолить Женя Смертенко, колишній редактор відділу новин в газеті «Сегодня».

За сайт відповідатиме колишній інтернет-редактор «Сегодня» Катя Терехова.

Арт-директором стане Тетяна Давиденко, а фоторедактором буде працювати колишній більдредактор «Газеты по-киевски» і екс-фотограф «Телекритики» Яна Новосьолова.

Витратами новоствореного видання займеться Наталія Трофімова, комерційним директором, що відповідає за продажі реклами, стане колишній президент Української асоціації видавців періодичної преси Олександр Антонець. За розповсюдження відповідає Сергій Шмід, що керував дистрибуцією газети «Сегодня». Маркетинг-директор - Наталія Маєвська, раніше працювала бренд-директором в «Еволюшен медіа».

Нова щоденна газета «Вести» вийде в травні поточного року і буде переважно безкоштовною. Видання виходитиме російською мовою п'ять разів на тиждень накладом в кількасот тисяч примірників. Формат газети - 16 шпальт формату А3.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
Колектив газети «Сегодня» переходить у новий проект Гужви – «Вести» 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
23.04.2013 15:57 1253
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»