<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Україна
23.05.2013 17:25 682

Міліція визнала свою нерішучість під час бійки 18 травня

У міліції називають нерішучістю поведінку міліціонерів, які стояли поруч, коли відбувалося побиття журналістів на акції 18 травня у Києві, та проводять з цього приводу службову перевірку.  

Про це повідомив в ході засідання комітету із питань свободи слова начальник головного управління МВС України у Києві Валерій Коряк.

«Нами зафіксовано працівники які стояли поруч і проявили, так скажімо, нерішучість і ми проводимо зараз службову перевірку...Всі хто стояв поруч і дивився як скакав Тітушко, вони будуть притягнуті до відповідальності», - сказав представник міліції.

За його словами, на сьогодні в рамках розслідування кримінальної справи про побиття журналістів вже допитано близько 150 осіб, включаючи співробітників міліції та інших свідків інциденту.

Також В. Коряк повідомив, що працівниками правоохоронних органів затримано ще кілька людей, які брали участь у зіткненнях в ході мітингу, і всі вони доставлені в правоохоронні органи та допитуються, передає УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міліція визнала свою нерішучість під час бійки 18 травня 5.00 5 1
Політика / Україна
23.05.2013 17:25 682
Еще материалы раздела «Україна»