<
НОВИНИ ДНЯ: Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіливсі новини дня
Політика
Україна
19.06.2013 15:30 39632

Януковича від опозиції захищають бритоголові

Нардепів від «Батьківщини» не пустили до приймальні президента, але вони побачили у приміщенні адміністрації молодиків спортивної зовнішності.  

Про це розповів нардеп Андрій Сенченко.

«Пустили лише Арсенія Яценюка, але що шокувало, коли ми піднімалися по сходам на 4 поверх? З приміщення 2 поверху вибігло півтора десятка тітушок у футболках, хтось в джинсах, а хтось у спортивних штанях. Тобто ця публіка, яку ми часто бачимо на мітингах, яка бере участь у зіткненнях під час вуличних акцій, виявляється це частина охорони президента нашої країни», - наголосив він.

«Мені довелося працювати при різних президентах, і бувати в адміністраціях, і я знаю, що завжди депутати заходили в адміністрацію та прийомну президента. А далі вже - прийняв-не прийняв, вільний-не вільний. Нас обрала країна, як своїх представників», - додав політик.

Він сказав, що в АП «давно забули, що опорою їхньої влади є народ, а не братва. Цих Тітушок не вистачить, щоб вистояти проти народу».

За повідомленням Gazeta.ua.

Оценка материала:

4.00 / 4
Януковича від опозиції захищають бритоголові 4.00 5 4
Політика / Україна
19.06.2013 15:30 39632
Еще материалы раздела «Україна»