<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
 Павел Серов 03.07.2013 17654

Розділка тушок: що з себе представляють депутати, які залишили «Батьківщину»

Народні депутати від «Батьківщини» Андрій Сенченко і Людмила Денисова запропонували парламенту внести відповідні зміни до кримінального кодексу. Вони прагнуть прирівняти політичну зраду й торгівлю «тушками» до сутенерства й заняття проституцією. Позафракційний народний депутат Олег Ляшко взагалі пропонує саджати тушок і тих, хто їх привів, на 5 років.

У перший день роботи нової Ради, 11 грудня, з'явилися й перші «тушки» — кіровоградські депутати, батько й син Табалови. Пройшовши до парламенту, вони відхрестилися від «Батьківщини», яка висунула їх у депутати. Обох називали «квотою Арсенія Яценюка». Друга група «тушок» вийшла з «Батьківщини» 4 квітня, у розпал чергового блокування Ради та виїзного засідання. Троє із цих депутатів пройшли до парламенту за квотою Яценюка, один — за квотою Анатолія Гриценка. Ще двоє депутатів відкололися від фракції 6 червня, колеги по парламенту стверджують, що їх також завів Яценюк.


Віталій Немилостивий, 45 років

t_3

Політичний шлях. 2007–2011 роки — перший заступник міністра промполітики. У 2012 році очолював штаб Об'єднаної опозиції в Харківській області. № 62 у списку «Батьківщини».

Дохід. Згідно з декларацією, в 2012 році заробив 110 тис. 818 грн.

Бізнес. З 1995 році був президентом, директором із зовнішньоекономічної діяльності компанії «Автомобілі Росії». Працював на керівних посадах на харківських підприємствах: ВАТ «Будгідропровод», ІОЦ «Машгідропровод», ЗАТ «ХТЗУ», корпорації «Укріннмаш», а також на заводі ім. Малишева. Почесний голова «Укріннмашу».

Як пояснює свій вчинок. «Зараз опозиція незрозуміло навіщо намагається створити ситуацію протиборства людей, а в нормальній країні, як Велика Британія, є більшість Її величності, меншість Її величності…».

Що кажуть колеги. «Люди тут написали заяви, а потім приїхав Клюєв, дав мільйонів 10–15 доларів кожному…» - Арсеній Яценюк, лідер фракції «Батьківщина».

Оценка материала:

4.43 / 7
Розділка тушок: що з себе представляють депутати, які залишили «Батьківщину» 4.43 5 7
Політика / Україна
 Павел Серов 03.07.2013 17654
Еще материалы раздела «Україна»