<
НОВИНИ ДНЯ: Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
 Павел Серов 03.07.2013 17652

Розділка тушок: що з себе представляють депутати, які залишили «Батьківщину»

Народні депутати від «Батьківщини» Андрій Сенченко і Людмила Денисова запропонували парламенту внести відповідні зміни до кримінального кодексу. Вони прагнуть прирівняти політичну зраду й торгівлю «тушками» до сутенерства й заняття проституцією. Позафракційний народний депутат Олег Ляшко взагалі пропонує саджати тушок і тих, хто їх привів, на 5 років.

У перший день роботи нової Ради, 11 грудня, з'явилися й перші «тушки» — кіровоградські депутати, батько й син Табалови. Пройшовши до парламенту, вони відхрестилися від «Батьківщини», яка висунула їх у депутати. Обох називали «квотою Арсенія Яценюка». Друга група «тушок» вийшла з «Батьківщини» 4 квітня, у розпал чергового блокування Ради та виїзного засідання. Троє із цих депутатів пройшли до парламенту за квотою Яценюка, один — за квотою Анатолія Гриценка. Ще двоє депутатів відкололися від фракції 6 червня, колеги по парламенту стверджують, що їх також завів Яценюк.


В'ячеслав Кутовий, 42 роки

t_8

Політичний шлях. Член «Фронту змін» з 2010 року. У 2010–2012 — депутат міськ­ради Вишневого. З 2011 — в. о. голови Вишневої міської організації «Фронту змін». Обраний до ВР як єдиний кандидат від ОО «Батьківщина» за округом № 95 (Ірпінь).

Дохід. Згідно з декларацією, загальний дохід Кутового в 2011 році становив 9541 грн, у той час як члени його родини заробили 28 800 грн. При цьому у статутні капітали підприємств він вклав 671,187 тис. грн.

Бізнес. У 2006–2012 — голова ТОВ «Газовик» — офіційного представника компанії LOVATO в Україні.

Як пояснює свій вчинок. «Я вважаю, всі бачили, що сьогоднішня опозиція — віртуальна. Нехай вони поїдуть в області, у села й запитають у людей, чи бачать вони там депутатів з УДАРу, «Свободи» і «Батьківщини»? Партійні опозиційні організації на місцях працюють пліч-о-пліч із владою, а не протистоять їй».

Що кажуть колеги. «У «Батьківщину» їх (Купчака і Кутового. — Прим. ред.) привів (Микола) Мартиненко», - Юрій Одарченко, народний депутат, «Батьківщина».

Оценка материала:

4.43 / 7
Розділка тушок: що з себе представляють депутати, які залишили «Батьківщину» 4.43 5 7
Політика / Україна
 Павел Серов 03.07.2013 17652
Еще материалы раздела «Україна»