<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Ніхто не допоміг. Як українці єдині у світі рятували грузинів під час війни, яку розв'язала РФ  У ЦНАПі не оновлюються дані військовозобовʼязаного: що робити в такому випадкувсі новини дня
30.07.2013 08:21 4160

Молдова тоже проверит конфеты Порошенко

Специалисты молдавского Агентства по безопасности продовольствия не исключают проведения выборочного тестирования продукции украинской корпорации Roshen.

Об этом заявил заместитель директора агентства Григор Порческу.

«Бензопирен - токсичное вещество, однако мы не намерены его искать в шоколаде, поскольку оно там не содержится. Вместе с тем, мы можем провести и, скорее всего, проведем выборочное тестирование продукции, чтобы убедиться, в чем на самом деле заключается проблема», - отметил Порческу.

Он добавил, что продукция, которая представляет опасность для здоровья потребителей, всегда изымается из продажи.

По материалам Укринформ

Оценка материала:

5.00 / 1
Молдова тоже проверит конфеты Порошенко 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.07.2013 08:21 4160
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»