<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
19.08.2013 20:00 876

Онищенко продовжує знущатися з Roshen

Керівник Росспоживнагляду, головний державний санітарний лікар РФ Геннадій Оніщєнко 19 серпня заявив, що Україна вживає недостатніх заходів для повернення кондитерської продукції компанії Roshen на ринок РФ.  

«Незважаючи на висловлене гаряче бажання вирішити цю проблему, ми поки бачимо в ЗМІ хамуваті оцінки, що не стосуються справи. Якихось рухів в плані надання необхідної документації поки немає», - заявив Оніщєнко.

Він вважає, що українська сторона не поспішає виконувати домовленості, що стосуються повернення кондитерської продукції Roshen на ринок РФ.

За повідомленням «Тижня».

Оценка материала:

5.00 / 1
Онищенко продовжує знущатися з Roshen 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
19.08.2013 20:00 876
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»