<
НОВИНИ ДНЯ: Доведеться підвищити податки: на потреби армії потрібно ще 300 млрд грн — Гетманцев  Заборона публікацій судових рішень про мобілізацію і ухилянтів: ВР ухвалила скандальний закон у першому читанні  Росіяни зав'язли у вуличних боях за Вовчанськ та зазнали великих втрат, - Сирський  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червні  Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погодавсі новини дня
05.11.2013 16:15 1149

Держреєстри й досі працюють некоректно

Через зламане програмне забезпечення єдині та державні реєстри наразі працюють нестабільно, з помилками і можуть знову зупинитися на тривалий час.  

Про це заявив адвокат ТОВ «Арт-мастер», яке є розробником держреєстрів, Михайло Рєзнік.

«У зв'язку з тим, що державне підприємство "Інформаційний центр" сьогодні працює із зламаним програмним забезпеченням, в його роботі і, відповідно, в роботі єдиних та державних реєстрів, робота яких забезпечується даним програмним забезпеченням, існують численні помилки, які впливають на роботу реєстрів і, відповідно, на життя цілої країни», - наголосив Рєзнік.

Зокрема, повідомив він, 25 жовтня не працювали 4 реєстри - реєстр обтяжень, реєстр автономних заяв, реєстр нотаріальних бланків та реєстр виконавчих проваджень, 28 жовтня - реєстр обтяжень нерухомого майна, модифікований реєстр обтяжень нерухомого майна та єдиний реєстр спеціальних бланків нотаріальних документів. 29 жовтня не функціонував реєстр речових прав нерухомого майна, реєстр нотаріальних бланків, а у спадковий реєстр клієнтам вдавалося зайти лише після кількаразових спроб. 30 жовтня близько години не працював реєстр речових прав на нерухоме майно, а протягом усього дня 31 жовтня спостерігалася нестабільна робота державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

«В майбутньому це може призвести до дуже печальних наслідків - нестабільна робота програмного забезпечення може призвести до повторної тривалої зупинки реєстрів, а що таке зупинка реєстрів, ви пам'ятаєте з подій 1 жовтня», - нагадав Рєзнік.

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Держреєстри й досі працюють некоректно 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
05.11.2013 16:15 1149
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»