<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
14.11.2013 15:45 1369

Україна дуже довго не зможе адаптуватись до євростандртів - експерт

Україні недостатньо одного року для модернізації підприємств, яка би дозволила перевести їх на виробництво продукції за стандартами ЄС.  

Таку думку висловив член ради Всеукраїнського об'єднання малого та середнього бізнесу «Фортеця» Микола Лєпьошкін.

«У нинішній ситуації економіка України - і підприємці малого, середнього бізнесу, і система нашого оподаткування - не зовсім відповідають європейським стандартам, законам Євросоюзу. Наша продукція просто буде неконкурентоспроможною за європейськими нормами в порівнянні з іншими учасниками Євросоюзу», - сказав Лєпьошкін.

За його словами, Євросоюз не буде зустрічати українську продукцію «з розпростертими обіймами». «Це стосується не лише сільського господарства, а й інших галузей української промисловості. Ці ринки в Європі вже зайняті», - наголосив Лєпьошкін.

За повідомленням Gazeta.ua.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна дуже довго не зможе адаптуватись до євростандртів - експерт 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
14.11.2013 15:45 1369
Еще материалы раздела «Економіка»