<
НОВИНИ ДНЯ: У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: за яких умов  Коли не знаєте, що приготувати: три рецепти страв з мʼяса на вечерю  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Політика
Україна
24.11.2013 4003

На підтримку влади зібрали лише 5 тис. люду

На Михайлівській площі, де влаштували свій мітинг провладні сили, зараз розпочався концерт. За словами очевидців, там нині чотири-п’ять тисяч люду, натомість міліція нарахувала аж 10 тис.. На початку там зі сцени виступили депутати-регіонали. Серед глядачів звезені з областей бюджетники, студенти та пенсіонери.

Партійної символіки там немає, гасла ж мітингу – «Будуємо Європу в Україні». Провладні активісти наголошують – підписання угоди про асоціацію із ЄС зашкодить українській економіці. Тож, як альтернативу, пропонують розбудовувати європейську Україну – без участі Євросоюзу.

Учасник мітингу: «Мы приехали поддержать нашего президента, наше правительство. Они делают умно и справедливо, что сейчас не вступают в Евросоюз».

Учасник мітингу: «Мы за Евросоюз! Но надо подождать. Я рабочий человек – завод остановят, и что будет дальше? Мы за – но чуть-чуть подождать!»

Учасниця мітингу: «Мы пришли поддержать это правительство, что они приняли – не приняли в Евросоюз. Мы тоже поддерживаем это, потому что у нас Украина богатая, щедрая земля, мы сами можем себе Евросоюз».

Нагадаємо, у акції «За європейську Україну», учасники якої незгодні з призупиненням підготовки євроїнтеграції України, взяло участь понад 100 тис. людей.

За матеріалами: 5 канал

Оценка материала:

5.00 / 2
На підтримку влади зібрали лише 5 тис. люду 5.00 5 2
Політика / Україна
24.11.2013 4003
Еще материалы раздела «Україна»