<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
26.12.2013 16:45 50696

Жванію та Княжицького допитають у «справі Чорновол»

У рамках досудового розслідування кримінального провадження щодо нападу на журналістку Тетяну Чорновол слідство має намір допитати двох народних депутатів.  

Про це повідомили власні джерела в МВС.

Як уточнив співрозмовник мова йде про позафракційного Давида Жванію та члена фракції «Батьківщина» Миколу Княжицького.

«Це заплановано, оскільки є повідомлення про можливу наявність зв'язку Княжицького та Жванії з розшукуваним фігурантом справи щодо побиття Тетяни Чорновол», - сказав співрозмовник.

Нагадаємо, вночі з 24 на 25 грудня була побита журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновол пов'язує напад на себе з активною громадською діяльністю. У Т. Чорновол діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс.

Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновол. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб). Розслідуванням займаються слідчі Головного слідчого управління МВС.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

3.00 / 2
Жванію та Княжицького допитають у «справі Чорновол» 3.00 5 2
Політика / Україна
26.12.2013 16:45 50696
Еще материалы раздела «Україна»