<
НОВИНИ ДНЯ: Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києвівсі новини дня
Життя та Стиль
Події
05.02.2014 18:30 1191

Водій маршрутки, що розбилась на Сумщині, працював нелегально

Головним підозрюваним у ДТП на Сумщині, в якій загинули 12 осіб, залишається водій маршрутки.

 

Вже з'ясувано, що на момент аварії водій був тверезим, але все ще перевіряється його психічний стан, адже у січні батько водія покінчив життя самогубством.

Достеменно відомо, що хлопець працював на маршруті нелегально.

"На сьогоднішній час у нас є дані, що жодних трудових відносин не укладено з перевізником офіційно. В зв'язку з цим виникає маса запитань в частині проходження медичного огляду і можливості здійснювати роботу з підвищеним рівнем безпеки, тобто – перевезенням людей", - повідомив прокурор Сумської області Руслан Білоконь.

Постраждалі стверджують, що про потяг водія попереджали, але він стверджував, що проскочить. Раніше переїзд було обладнано шлагбаумом, але його зняли у 90-х роках, і відтоді аварії стали траплятися частіше. Місцеві стверджують, що аварії з тяжкими наслідками трапляються приблизно кожні п'ять років.

Наразі у лікарні залишаються ще шестеро постраждалих. Лікарі запевняють, що всі житимуть, хоча стан двох все ще важкий.

За повідомленням ТСН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Водій маршрутки, що розбилась на Сумщині, працював нелегально 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
05.02.2014 18:30 1191
Еще материалы раздела «Події»