<
НОВИНИ ДНЯ: Реновація житла: в Україні планують розв'язати проблему "хрущівок"  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у США  Дощі та зниження температури: якою буде погода в Україні наступного тижня  У Генштабі пояснили, кому необов'язково йти до ТЦК  Ветеран війни назвав головну проблему, яка стримує мобілізацію в Україні  На Великдень українцям прогнозують до +25°всі новини дня
11.02.2014 16:09 712

У Києві пройшов підготовчий етап Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу

АФ «ENGARDE» вдруге виступила організатором підготовчого етапу Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу

АФ «ENGARDE» вдруге виступила організатором підготовчого етапу Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу, який пройшов 7 лютого ц.р. у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Підготовчий раунд у Києві був організований за підтримки Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка з метою надання можливості учасникам зі Східної Європи та, зокрема, України розвивати навички ведення судових дебатів, поліпшити свої ораторські здібності та вдосконалити власні аргументи в ході підготовки до основних змагань у Франкфурті-на-Майні (10-15 березня 2014р.).

Судові дебати в Києві пройшли паралельно з підготовчими раундами у Бомбеї, Вашингтоні, Гонконзі та Парижі.

У фінальний раунд київського підготовчого етапу вийшли команди Московського університету ім. М. Ломоносоваів та Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Перемогла команда з Києва. Всі команди продовжують свою підготовку і зустрінуться у фінальній частині змагань, яка пройде 10-15 березня 2014 року в Університеті ім. Гете (Франкфурт-на-Майні).

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві пройшов підготовчий етап Франкфуртського конкурсу з інвестиційного арбітражу 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
11.02.2014 16:09 712
Еще материалы раздела «Новини підприємств»