<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
14.03.2014 20:15 3389

НАТО не буде захищати Україну - Яценюк

Україна веде переговори про надання військово-технічної допомоги зі США і НАТО, але захист країни - це відповідальність української армії.  

Про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк після повернення зі США.

"Що стосується військової допомоги, то у нас проходять двосторонні і багатосторонні консультації про надання технічної допомоги", - сказав він.

Прем'єр-міністр особливо підкреслив, що Україна розглядає виключно мирне врегулювання існуючої кризи у відносинах з Росією.

"Всі заходи, які цивілізований світ може надати, щоб допомогти українським Збройним силам технологічно, вони здійснюються", - заявив Яценюк.

"Але потрібно чітко розуміти, що зараз це відповідальність виключно української армії та Збройних сил Української держави", - додав він.

За повідмоленням "Інтерфакс-Україна".

Оценка материала:

5.00 / 1
НАТО не буде захищати Україну - Яценюк 5.00 5 1
Політика / Україна
14.03.2014 20:15 3389
Еще материалы раздела «Україна»