<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Україна
16.03.2014 18:02 5481

У Криму дозволяють голосувати громадянам Росії

У Криму на виборчих дільницях видають бюлетені тим, кого немає в списках, у тому числі громадянам іншої країни.

Про це у своєму Facebook написала журналістка Катерина Сергацкова.

«Референдум вважати відкритим! Я, громадянка Росії, з пропискою в Сімферополі, отримала бюлетень зі словами: «Ну, раз ви тут живете, тож, можете голосувати» , - написала вона.

«Тітонька, не знайшовши мене в списках, просто вписала моє прізвище в іншій список» , - розповіла Сергацкова.

Інший очевидець - Леонід Колесніков - повідомляє, що на кожній дільниці по 5-6 «дружинників».

«Відвідав 2 дільниці. На кожному біля входу 5-6 дружинників. Ще стільки ж всередині. Плюс один міліціонер. Людей багато. Багатьох немає в списках, але це не проблема. Одразу на місці роблять ксерокс паспорта та вносять в додаткові списки, і можна голосувати» , - написав він у своєму Facebook.

Журналіст Анастасія Береза теж повідомляє, що взяти участь у псевдореферендумі можна навіть без українського громадянства, а таксистам бюлетені для голосування «приносять прямо в машини».

За матеріалами Українська правда

Оценка материала:

3.00 / 2
У Криму дозволяють голосувати громадянам Росії 3.00 5 2
Політика / Україна
16.03.2014 18:02 5481
Еще материалы раздела «Україна»