НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
20.03.2014 20:00 10799

Гральний бізнес в Україні ліквідують остаточно

З 20 березня до 20 квітня 2014 року всі заклади грального бізнесу в Україні будуть ліквідовані на вимогу МВС.  

Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов.

За його словами, керівництво відомства ухвалило рішення, що з 20 березня по 20 квітня 2014 року всі гральні заклади на території України мають бути ліквідовані згідно з чинним законодавством.

Євдокимов зазначив, що після цього по Україні будуть курсувати мобільні групи для виявлення гральних закладів. Якщо на території буде виявлено таку установу, то спочатку буде звільнено з посади дільничного інспектора міліції та начальника відділу боротьби з економічними злочинами району.

У разі повторного виявлення будуть звільнені з посад начальники ДСБЕЗ міст, попередження про неповну посадову відповідність отримає начальник БЕЗ області, а начальник УМВС – сувору догану. Якщо ж подібні дії зафіксують втретє – начальники УМВС будуть звільнені із займаних посад, – зазначив перший заступник міністра.

"Ми закликаємо громадськість допомогти нам у боротьбі із гральним бізнесом та інформувати органи внутрішніх справ про функціонування таких закладів. Це явище – пагубне, як алкоголізм та наркоманія. Воно в першу чергу завдає шкоди підростаючому поколінню", – зауважив Євдокимов.

За повідомленням Еспресо.TV.

Оценка материала:

4.22 / 9
Гральний бізнес в Україні ліквідують остаточно 4.22 5 9
Бізнес / Ринки та компанії
20.03.2014 20:00 10799
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»