<
НОВИНИ ДНЯ: Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.всі новини дня
Політика
Україна
05.04.2014 11:00 28778

У Порошенка з Ахметовим давній конфлікт, - експерт

Кандидату у президенти Петру Порошенко буде складно домовитись із Ахметовим, вважає політолог Тарас Березовець.

«Тут є давня історія 2005 року. За чутками, Порошенко хотів отримати половину усієї бізнес-імперії Ахметова, що він пам'ятає до сьогоднішнього дня і не пробачить. Теоретично, Порошенка можуть підтримати Коломойський і Пінчук. З Ахметовим же ситуація на сьогоднішій день така, що офіційно він підтримує тільки «регіонала» Михайла Добкіна, повністю контролює Партію регіонів», - заявив Березовець.

Ситуація залежить від того, як складеться картина другого туру виборів. Тоді підтримка Ахметова може виявитися вирішальною: як для Порошенка, так і для Тимошенко.

За матеріалами Gazeta.ua

Оценка материала:

2.33 / 3
У Порошенка з Ахметовим давній конфлікт, - експерт 2.33 5 3
Політика / Україна
05.04.2014 11:00 28778
Еще материалы раздела «Україна»