<
НОВИНИ ДНЯ: НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господиньвсі новини дня
Політика
Україна
22.04.2014 1938

В Росії набирає силу гасло «Досить годувати Крим»

Більше половини росіян - 63 % за даними ВЦИОМ - вважають, що Крим і Севастополь не мають права на додаткові державні гроші і мають отримувати таку ж фінансову підтримку, як і інші суб'єкти

Згідно результатам соцопитування, така думку більше поширена серед жителів невеликих міст. Натомість у столиці більш прихильні до анексованих територій. Майже чверть росіян вважають, що грошей на півострів потрібно виділяти більше. При цьому 8% думають, що Крим і Севастополь взагалі не повинні отримувати допомогу від федерального центру.

Приблизно по 45% опитаних висловилися за те, що ці регіони здатні самі себе забезпечити і за те, що вони цього зробити не можуть.

Гендиректор ВЦИОМ Валерій Федоров також зазначив, що поки невдоволення громадян не спостерігається, але гасло «Досить годувати Крим» має певний потенціал для укріплення в суспільній думці росіян.

За матеріалами: Espreso.tv

Оценка материала:

5.00 / 3
В Росії набирає силу гасло «Досить годувати Крим» 5.00 5 3
Політика / Україна
22.04.2014 1938
Еще материалы раздела «Україна»