<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  Новий закон про мобілізацію набув чинності: скільки є часу на похід до ТЦК  Чи продовжать після 18 травня роздавати повістки на вулицях: у Міноборони дали відповідь  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  Байден потрапив у пастку обіцянками допомоги та страхом ескалації війни в Україні – Foreign Policy  Україні потрібні західні системи ППО для знищення розвідувальних БПЛА росіян, - ISW  Єрмак зробив сенсаційну заяву щодо безпекової угоди зі СШАвсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2014 1383

США вдарили по Росії новими санкціями

США ввели санкції щодо низки компаній-представників російського військово-промислового комплексу.

Згідно із повідомленням Мінфіну США, під дію санкцій потрапили корпорація «Алмаз-Антей» та концерн «Калашников», а також НПО «Іжмаш», НПО «Базальт», «Уралвагонзавод» та КБ «Приборобудування».

Під дією санкцій також опинилися російські компанії нафтогазового сектору: «Новатек», «Роснефть», «Внешэкономбанк», «Газпромбанк». Також США включили до переліку Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами (АР Крим).

Санкції введені також проти віце-спікера Держдуми Сергія Нєвєрова, помічника президента Росії Ігоря Щеголева, міністра у справах Криму Олега Савельєва, а також «прем’єр-міністра ДНР» Олександра Бородая.

Нагадаємо, країни ЄС досі не оголосили свої нові санкції щодо Росії. Як очікується, ці заходи не матимуть секторального характеру. США активно закликали європейські країни до розширення санкції, обіцяючи ввести їх в односторонньому порядку.

Оценка материала:

5.00 / 2
США вдарили по Росії новими санкціями 5.00 5 2
Політика / Україна
17.07.2014 1383
Еще материалы раздела «Україна»