<
НОВИНИ ДНЯ: "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літовсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2014 3916

У Москві вимагали ввести в Україну війська і визволили «російській Київ»

У Москві відбувся мітинг, учасники якого виступили за введення російських військ на територію України.

Про це у своєму Twitter повідомив фотожурналіст «Нової газети» (РФ) Євген Фельдман.

За його даними, кількість учасників мітингу сягнула близько 1000 осіб, на узгодженій із владою Москви акції не було «пригнаних людей».

Лідери російських націоналістів, які виступили перед мітингом, закликали до формування бригад добровольців для відправки на Донбас та вимагали у Путіна введення військ в Україну. Також організатори збирали «пожертви» на діяльність ДНР та ЛНР.

Зі сцени учасники заявили про необхідність визволення «російського Києва». У натовпі було чутно вигуки «Слава Донбасу! Стрєлкову слава!» та «Те, що робить Стрєлков, і є правозахисна діяльність».

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

4.00 / 4
У Москві вимагали ввести в Україну війська і визволили «російській Київ» 4.00 5 4
Політика / Україна
02.08.2014 3916
Еще материалы раздела «Україна»