<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.08.2014 587

Німеччина відмовилась добудовувати військово-тренувальній табір в Росії

Через тривалу кризу в Україні Німеччина зупиняє дію угоди про постачання озброєння для військового тренувального табору в Росії попри те, що санкційний пакет не зобов'язував її це робити.

Про це німецькій газеті Sueddeutsche Zeitung повідомив віце-канцлер і міністр економіки ФРН Зігмар Габріель.

Згідно інформації німецького видання, відкликано дозвіл на здійснення контракту з Росією з боку одного з найбільших виробників військової техніки Німеччини – групи Rheinmetall.

Раніше проект був лише призупинений. Це сталося в березні поточного року, одразу після анексії Росією Криму.

Нагадаємо, у 2011 році німецький військовий підрядник Rheinmetall підписав контракт на будівництво центру підготовки з симулятором бойових дій у Муліно, на південному заході Росії, вартістю близько 100 млн євро.

Передбачалося, що в ньому можна буде тренувати 30 тис. російських солдатів на рік. Rheinmetall відстоював проект навіть після вторгнення Росії до Криму, аж поки німецький уряд нарешті не наполіг на його скасуванні.

За матеріалами: Радіо Свобода

Оценка материала:

5.00 / 1
Німеччина відмовилась добудовувати військово-тренувальній табір в Росії 5.00 5 1
Політика / Україна
04.08.2014 587
Еще материалы раздела «Україна»