<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
25.11.2015 12:46 1220

«БРСМ-Нафта» встановила на АЗС мірники, що показуватимуть точну кількість відпущеного газу

Сьогодні все більше автомобілістів стикаються з таким негативним явищем як «недолив» газу. З цією проблемою вперше в Україні вирішила розібратися мережа автозаправних комплексів «БРСМ - Нафта». Так, у Харкові на АЗС компанії було встановлено еталонні мірники, які заміряють точну кількість відпущеного газу у встановлений на автомобілі газовий балон.

Популярність автомобільного газу в Україні призвела до появи нелегальних та напівлегальних АЗГС, які грішать «недоливом» та є пожежонебезпечними.

За словами директора Інституту Юрія Чорнобривця, «ці «підколодні» заправки заманюють клієнтів низькою ціною, однак при цьому часто грішать «недоливом» - багато автовласників стикалися з ситуацією, коли, приміром, в 40-ка літровий балон заливалося 50 літрів газу, причому пробіг був значно меншим».

Розміючи важливість цієї проблеми, зокрема, на тлі здорожчання газу, «БРСМ-Нафта» першою запропонувала своїм клієнтам простий і дієвий метод контролю наливу. Як заявив директор департаменту стратегічного маркетингу компанії «Стейт Ойл», яка управляє мережею «БРСМ-Нафта» Олександр Мельничук, суть програми полягає в тому, що клієнт може заправити свій автомобіль через еталонний сертифікований мірник, який дозволяє заміряти точну кількість відпущеного газу у встановлений на автомобілі газовий балон.

«Устаткування налаштовано і опломбовано державним контролюючим органом. Відтепер водій може сам переконатися, що йому залили рівно ту кількість палива, за яку він сплатив. Таким чином, ми демонструємо чесність і відкритість до наших клієнтів», - розповідає Олександр Мельничук.

Наразі еталонні мірники встановлено на десяти комплексах Харкова. Надалі, як заявляють у мережі «БРСМ-Нафта», планується проведення даної ініціативи по всій Україні. Також у компанії сподіваються, що дана ініціатива буде підтримана й іншими учасниками ринку.

Оценка материала:

5.00 / 1
«БРСМ-Нафта» встановила на АЗС мірники, що показуватимуть точну кількість відпущеного газу 5.00 5 1
Бізнес / Новини підприємств
25.11.2015 12:46 1220
Еще материалы раздела «Новини підприємств»