<
НОВИНИ ДНЯ: Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватимевсі новини дня
Прес-релізи
Транспорт
24.07.2009 16:44 14907

Премьера Аэробуса A380 Эр Франс

Новый Аэробус A380 был окрашен в новые цвета Эр Франс в городе Гамбург-Финкенвердер в начале июля. Этот самолет будет запущен в эксплуатацию в ноябре 2009 на ежедневном рейсе между Прижем (CDG) и Нью-Йорком (JFK).

Первый европейский перевозчик, предостваляющий своим пассажирам комфорт нового A380, Эр Франс, станет таже первой компанией, предлагающей трансатлантические путешествия между Европой и Америкой на этом новом большом транспортном самолете.

На борту A380, 538 пассажиров будут размещены в трех классах: 80 мест в бизнесс-классе (Affaires) и 106 в экономическом (Voyageur) на верхней палубе ; 9 мест в первом классе (Premi&#232;re) и 343 в экономическом, на основной палубе.
Оснащенный четырьмя двигателями GP7200, специально расчитанными для него компанией Engine Alliance, A380 Эр Франс сможет перевезти 538 своих пассажиров на максимальное расстояние 13 000 километров. Среди самолетов своего поколения, A380 имеет один из наиболее низких уровней потребления топлива.

«Производительность A380, специально адаптированная к настоящей экономической ситуации, позволит Эр Франс предоставить своим пассажирам наилучший уровень сервиса, полностью контролируя расходы. С другой стороны, характеристики самолета полностью отвечают политике компании относитльно минимизации выбросов углекислого газа в атмосферу. Мы с нетерпением ждем A380 в нашем флоте», заявляет Пьер-Анри Гуржон (Pierre-Henri Gourgeon), Генеральный директор ЭрФранс.

Эр Франс заказал 12 Airbus A380, четыре из которых будут запущены в эксплуатацию зимой 2009 и весной 2010 года.

Оценка материала:

4.60 / 5
Премьера Аэробуса A380 Эр Франс 4.60 5 5
Прес-релізи / Транспорт
24.07.2009 16:44 14907
Еще материалы раздела «Транспорт»
  • Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему Мототрактор или мотоблок: что лучше выбрать для работы на участке и почему

    Хотите выполнять садовые работы быстро, просто и с комфортом? Это несложно: достаточно купить спецтехнику. На рынке есть разные варианты, в том числе бюджетные. Самые популярные — это мототрактор и мотоблок. Оба имеют приемлемую стоимость и по карману среднестатистическому владельцу садового участка. Вопрос только в том, что выбрать. Чтобы это понять, сравним преимущества и недостатки каждого решения по отдельности.

    Транспорт 19.03.2024 272
  • Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню? Ремонт авто на СТО у Львові - як знайти якісну автомайстерню?

    Обираючи СТО для ремонту автомобіля у Львові, ви стикаєтеся з великою кількістю варіантів. Як вибрати надійне місце, яке не тільки відновить ваше авто, але й забезпечить йому довговічність і безпеку? Цей вибір може суттєво вплинути на вашу подальшу водійську досвід та фінансове благополуччя. У цій статті ми розглянемо ключові аспекти, на які варто звертати увагу, щоб ваше рішення було інформованим та обґрунтованим.

    Транспорт 27.12.2023 322
  • Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів Porsche представляє Cayenne E-Hybrid — автомобілі для щоденних викликів

    Porsche Cayenne E-Hybrid — це не просто автомобіль, це символ стилю, потужності та екологічності. При виборі цієї моделі, варто враховувати декілька ключових факторів, що відповідають вашим потребам та стилю життя.

    Транспорт 11.12.2023 776
  • Пневматичні системи для транспортування зерна Пневматичні системи для транспортування зерна

    Розглядаючи можливості для побудови нової або модернізації існуючої інфраструктури для зберігання та транспортування зерна варто порівняти наявні технічні рішення. На сьогоднішній день використовуються 3 типи транспортування зерна - шнекові, конвеєрні та пневматичні. Інколи в рамках однієї інфраструктури можуть на різних ділянках використовуватись всі три типи. Але для сучасних елеваторів здебільшого використовують саме пневматичні системи.

    Транспорт 27.11.2023 381
  • Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв Платні дороги Словаччини: Поради та подробиці для українських водіїв

    Перед подорожжю платними дорогами Словаччини, українським водіям важливо дізнатися ціну зеленої карти, яка є обов'язковою для міжнародних поїздок. Це дозволить підготуватися до поїздки та уникнути неприємних сюрпризів. У цій статті ми роз'яснимо суть системи оплати доріг у цій країні та надамо корисну інформацію, яка гарантує безпроблемну та приємну поїздку по території Словаччини.

    Транспорт 21.11.2023 536