<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.12.2020   Харків, Україна   Укрінформ, Наш Харьков, BBC Ukraine, Думская, Буквы

Прощання з Кернесом

Жива черга в кілька тисяч осіб вишикувалася від пам'ятника Шевченку до Харківського театру опери та балету імені Лисенка, де триває громадянська панахида - харків'яни прощаються з померлим міським головою Геннадієм Кернесом.
Церемонія прощання відкрита, в ній беруть участь всі бажаючі. На площі біля театру - розмежувальні стрічки, вони скеровують і розділяють потік людей в умовах карантину. Охорону території забезпечують понад 400 поліцейських і бійців Нацгвардії України, всередині будівлі чергують представники приватної охорони.
На фасаді будівлі встановлено банер з портретом Кернеса. Всередині будівлі поруч з труною встановлені 4 ряди крісел для близького оточення Кернеса і соратників. Біля труни вінки від колег по Харківській міськраді та громадськості.
Серед присутніх на прощанні є і гості з Києва. Як сказав журналістам мер Києва Віталій Кличко, він завжди сприймав Кернеса як колегу з організації діяльності міськради: «Київ і Харків змагалися з благоустрої міста, починаючи з розвитку парків. І харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького - зразок для всіх».
Після прощання в театрі на 2-му міському кладовищі о 13.30 відбудеться похорон Кернеса. Його поховають на центральній алеї.
Центральна Сумська вулиця Харкова біля театру перекрита, як і ряд інших вулиць у середмісті. Процедура прощання триває, люди несуть квіти.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ВМС, выставки, Киевщина, столкновения, Майдан, Львів, марш, автомобили, Карпаты, оккупация, солдат, мода, дизайн, музыка, портрет, акции, самолеты, политика, искусство, НАТО, соревнования, протесты, терроризм, Одесса, Россия, ДСНС, #Євромайдан, коронавирус, фотоподборки, Польша, война, военная техника, карантин, Бахмут, зима, живопись, визиты, Китай, стихийные бедствия, мир, общество, обстрелы, Зеленский, Війна, авиация, Крым, Шахтер, пляжи, митинги, Дмитрий Дятлов, архитектура, юмор, церковь, Нацгвардия, показы, Динамо, путешествия, туризм, фотоконкурсы, учения, технологии, парады, уикенд, сборная Украины, история, Путин, традиции, Новый Год, суд, медицина, полиция, пейзажи, Киев, ВСУ, культура, корабли, фестивали, люди, Александр Зубко, пандемия, Порошенко, Донбасс, праздники, США, передовая, Верховная Рада, ЗСУ, футбол, природа, фотопроект, животные, Сергей Смоленцев, дети, экология, фотография, спорт, пожары, женщины, город, выборы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36