<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
23.12.2020   Харків, Україна   Укрінформ, Наш Харьков, BBC Ukraine, Думская, Буквы

Прощання з Кернесом

Жива черга в кілька тисяч осіб вишикувалася від пам'ятника Шевченку до Харківського театру опери та балету імені Лисенка, де триває громадянська панахида - харків'яни прощаються з померлим міським головою Геннадієм Кернесом.
Церемонія прощання відкрита, в ній беруть участь всі бажаючі. На площі біля театру - розмежувальні стрічки, вони скеровують і розділяють потік людей в умовах карантину. Охорону території забезпечують понад 400 поліцейських і бійців Нацгвардії України, всередині будівлі чергують представники приватної охорони.
На фасаді будівлі встановлено банер з портретом Кернеса. Всередині будівлі поруч з труною встановлені 4 ряди крісел для близького оточення Кернеса і соратників. Біля труни вінки від колег по Харківській міськраді та громадськості.
Серед присутніх на прощанні є і гості з Києва. Як сказав журналістам мер Києва Віталій Кличко, він завжди сприймав Кернеса як колегу з організації діяльності міськради: «Київ і Харків змагалися з благоустрої міста, починаючи з розвитку парків. І харківський Центральний парк культури і відпочинку імені Горького - зразок для всіх».
Після прощання в театрі на 2-му міському кладовищі о 13.30 відбудеться похорон Кернеса. Його поховають на центральній алеї.
Центральна Сумська вулиця Харкова біля театру перекрита, як і ряд інших вулиць у середмісті. Процедура прощання триває, люди несуть квіти.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
уикенд, самолеты, мир, фотоконкурсы, путешествия, Карпаты, карантин, протесты, пейзажи, показы, война, Киевщина, Киев, Китай, экология, Львів, Александр Зубко, традиции, Нацгвардия, оккупация, Крым, США, животные, история, Війна, ЗСУ, обстрелы, ДСНС, корабли, коронавирус, сборная Украины, Порошенко, соревнования, марш, Шахтер, военная техника, терроризм, футбол, столкновения, Верховная Рада, выставки, природа, визиты, зима, дети, авиация, Путин, Новый Год, стихийные бедствия, парады, живопись, искусство, передовая, Зеленский, Дмитрий Дятлов, фотоподборки, общество, политика, архитектура, Бахмут, Динамо, спорт, ВСУ, пляжи, НАТО, выборы, Россия, солдат, Одесса, фотография, технологии, митинги, учения, город, Польша, церковь, портрет, люди, #Євромайдан, юмор, туризм, акции, ВМС, дизайн, мода, Сергей Смоленцев, пандемия, праздники, пожары, суд, женщины, фотопроект, фестивали, музыка, автомобили, полиция, Майдан, культура, Донбасс, медицина

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36