НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.04.2021   Херсонська обл., Україна   Офіс Президента України

Президент Зеленський побував на адмінмежі з Кримом. Офіційний репортаж

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим.
Капітан Руслан Маришев ознайомив Главу держави з оперативною обстановкою та системою укріплень на адмінмежі з АР Крим.
На передовій позиції Володимир Зеленський оглянув бліндаж та окопи й коротко поспілкувався з військовослужбовцями, які несуть тут службу. Президент поцікавився рівнем забезпечення та умовами перебування бійців на позиціях.
Також Глава держави відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка, де ознайомився з умовами розміщення особового складу. У модульному містечку Володимир Зеленський оглянув спальний, санітарний модулі та польовий спортивний зал.
У санітарній частині Глава держави поспілкувався з черговими лікарями, запитав про забезпечення медобладнанням та лікарськими засобами, а також поцікавився епідемічним станом і перебігом вакцинації серед військових.
«Ми сьогодні на Херсонщині. Бачимо наші позиції, перевіряємо готовність з точки зору техніки, наших бійців, наших бригад. Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії – технічний і психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не значить, що армія не повинна бути готовою до того, що може в будь-який момент бути повернення військ до кордонів нашої країни», – сказав Володимир Зеленський.
Також Глава держави передав двом військовим підрозділам прилади нічного бачення та тепловізори.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
спорт, показы, мода, живопись, визиты, выборы, фотопроект, терроризм, пляжи, самолеты, солдат, Польша, женщины, Крым, корабли, Путин, ДСНС, церковь, дизайн, дети, футбол, Бахмут, Александр Зубко, стихийные бедствия, традиции, ВМС, США, авиация, пейзажи, культура, Зеленский, музыка, зима, НАТО, соревнования, карантин, юмор, пожары, фотография, передовая, автомобили, пандемия, война, Сергей Смоленцев, путешествия, ВСУ, сборная Украины, Шахтер, парады, общество, Одесса, фестивали, акции, мир, политика, фотоподборки, Донбасс, экология, ЗСУ, фотоконкурсы, праздники, Війна, животные, люди, Майдан, искусство, марш, протесты, портрет, уикенд, военная техника, суд, Верховная Рада, Дмитрий Дятлов, #Євромайдан, туризм, выставки, история, Динамо, полиция, технологии, оккупация, Киевщина, учения, Львів, медицина, столкновения, обстрелы, Новый Год, коронавирус, Порошенко, Нацгвардия, митинги, Киев, архитектура, Россия, природа, Карпаты, Китай, город

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36