<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус" всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.04.2021   Херсонська обл., Україна   Офіс Президента України

Президент Зеленський побував на адмінмежі з Кримом. Офіційний репортаж

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим.
Капітан Руслан Маришев ознайомив Главу держави з оперативною обстановкою та системою укріплень на адмінмежі з АР Крим.
На передовій позиції Володимир Зеленський оглянув бліндаж та окопи й коротко поспілкувався з військовослужбовцями, які несуть тут службу. Президент поцікавився рівнем забезпечення та умовами перебування бійців на позиціях.
Також Глава держави відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка, де ознайомився з умовами розміщення особового складу. У модульному містечку Володимир Зеленський оглянув спальний, санітарний модулі та польовий спортивний зал.
У санітарній частині Глава держави поспілкувався з черговими лікарями, запитав про забезпечення медобладнанням та лікарськими засобами, а також поцікавився епідемічним станом і перебігом вакцинації серед військових.
«Ми сьогодні на Херсонщині. Бачимо наші позиції, перевіряємо готовність з точки зору техніки, наших бійців, наших бригад. Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії – технічний і психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не значить, що армія не повинна бути готовою до того, що може в будь-який момент бути повернення військ до кордонів нашої країни», – сказав Володимир Зеленський.
Також Глава держави передав двом військовим підрозділам прилади нічного бачення та тепловізори.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Львів, Зеленский, Бахмут, уикенд, сборная Украины, коронавирус, Путин, Верховная Рада, люди, Нацгвардия, путешествия, пейзажи, фотоподборки, дизайн, Шахтер, дети, Россия, мода, суд, фотография, #Євромайдан, праздники, протесты, учения, Польша, искусство, Китай, футбол, оккупация, зима, архитектура, фотопроект, туризм, технологии, город, авиация, обстрелы, политика, карантин, передовая, парады, пляжи, Крым, мир, церковь, природа, юмор, общество, пандемия, стихийные бедствия, марш, спорт, Порошенко, живопись, музыка, ДСНС, женщины, война, выставки, Александр Зубко, фестивали, Майдан, портрет, военная техника, Карпаты, Киев, выборы, Сергей Смоленцев, ЗСУ, фотоконкурсы, пожары, столкновения, полиция, ВСУ, Одесса, показы, медицина, самолеты, Донбасс, экология, НАТО, терроризм, акции, животные, митинги, солдат, традиции, визиты, Новый Год, корабли, культура, ВМС, автомобили, США, Динамо, Війна, Киевщина, история, соревнования, Дмитрий Дятлов

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36