<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.04.2021   Херсонська обл., Україна   Офіс Президента України

Президент Зеленський побував на адмінмежі з Кримом. Офіційний репортаж

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент України Володимир Зеленський відвідав передові позиції військовослужбовців на адміністративній межі з тимчасово окупованою Автономною Республікою Крим.
Капітан Руслан Маришев ознайомив Главу держави з оперативною обстановкою та системою укріплень на адмінмежі з АР Крим.
На передовій позиції Володимир Зеленський оглянув бліндаж та окопи й коротко поспілкувався з військовослужбовцями, які несуть тут службу. Президент поцікавився рівнем забезпечення та умовами перебування бійців на позиціях.
Також Глава держави відвідав базовий табір українських військових поблизу села Чаплинка, де ознайомився з умовами розміщення особового складу. У модульному містечку Володимир Зеленський оглянув спальний, санітарний модулі та польовий спортивний зал.
У санітарній частині Глава держави поспілкувався з черговими лікарями, запитав про забезпечення медобладнанням та лікарськими засобами, а також поцікавився епідемічним станом і перебігом вакцинації серед військових.
«Ми сьогодні на Херсонщині. Бачимо наші позиції, перевіряємо готовність з точки зору техніки, наших бійців, наших бригад. Дуже важливо як на передовій, так і в резерві бачити стан наших військових, стан нашої армії – технічний і психологічний. Це важливо для того, щоб розуміти: те, що війська відходять, не значить, що армія не повинна бути готовою до того, що може в будь-який момент бути повернення військ до кордонів нашої країни», – сказав Володимир Зеленський.
Також Глава держави передав двом військовим підрозділам прилади нічного бачення та тепловізори.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
учения, музыка, культура, пандемия, коронавирус, история, архитектура, живопись, Сергей Смоленцев, солдат, фотопроект, самолеты, спорт, Верховная Рада, животные, автомобили, акции, праздники, церковь, политика, авиация, #Євромайдан, фестивали, Киевщина, искусство, пляжи, портрет, дети, Бахмут, Війна, марш, Зеленский, передовая, военная техника, Одесса, Путин, фотоконкурсы, соревнования, ВСУ, Львів, общество, обстрелы, фотоподборки, выставки, столкновения, протесты, Карпаты, люди, город, Киев, уикенд, Китай, карантин, Крым, парады, туризм, Польша, пожары, зима, корабли, выборы, сборная Украины, война, мир, Шахтер, Новый Год, фотография, мода, Дмитрий Дятлов, НАТО, Нацгвардия, США, Россия, Порошенко, женщины, юмор, традиции, Майдан, полиция, суд, футбол, ЗСУ, тест-драйв, визиты, Александр Зубко, терроризм, стихийные бедствия, оккупация, митинги, путешествия, медицина, ВМС, экология, дизайн, Донбасс, пейзажи, Динамо, ДСНС, технологии, природа

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36