НОВИНИ ДНЯ: Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — огляд  Заморозки та дощі: до України суне циклон  Байден не вірить, що напад Ірану на Ізраїль переросте у ширшу війну – Кірбі  Найбільші медіа США закликали Байдена і Трампа провести дебати  За адресою, на роботі, на блокпосту. Повістки можуть вручати не тільки ТЦК  Синоптики дали прогноз на робочий тиждень  В яку суму Україні обходиться один мобілізований громадянин у рік: названо цифрувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.06.2021   Швейцарія   Радіо Свобода, Reuters, BBC,

На нейтральній території: зустріч Байдена і Путіна у Женеві

Президенти США та Росії Джо Байден та Володимир Путін розпочали зустріч у Женеві. Саміт проходить на віллі Ла Гранж - там само, де у 1985 році зустрічалися Михайло Горбачов і Рональд Рейган.
На сходах вілли президент Швейцарії Гі Пармелон привітав обох президентів. Байден та Путін потисли руки та увійшли до приміщення. Зустріч розпочалася вчасно о 14.30 за Києвом. Путін, який має звичку запізнюватись на офіційні заходи, прибув незвично вчасно.
"Завжди краще зустрічатися особисто", - сказав російському колезі на початку зустрічі Байден, повідомляють журналісти з місця події. Натомість Путін висловив сподівання, що зустріч буде "продуктивною".
Як очікується, головними темами зустрічі стануть контроль над озброєнням, боротьбу з кіберзлочинністю, інформаційну безпеку та зміни клімату.
Окремо адміністрація Байдена наголосила, що темами розмови стане також військове втручання Росії в Україні, переслідування Олексія Навального та діяльність російських хакерів у США.
Президенти говоритимуть у форматі тет-а-тет та в розширеному форматі. За підсумками перемовин близько 19.00 за Києвом президенти вийдуть до преси, але не разом, а кожен окремо.

Майстер підфарбовує золотою фарбою декоративне оформлення дверей однієї з кімнат вілли, 11 червня

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Порошенко, туризм, политика, учения, культура, технологии, тест-драйв, медицина, пейзажи, автомобили, пляжи, живопись, США, пожары, история, люди, портрет, женщины, Одесса, футбол, оккупация, Бахмут, фотопроект, Карпаты, суд, дизайн, Киев, самолеты, передовая, карантин, архитектура, Нацгвардия, сборная Украины, Россия, музыка, экология, митинги, фестивали, природа, Верховная Рада, Крым, Китай, акции, фотоподборки, спорт, обстрелы, Зеленский, искусство, #Євромайдан, военная техника, коронавирус, ВМС, НАТО, визиты, солдат, Польша, авиация, стихийные бедствия, терроризм, пандемия, Александр Зубко, путешествия, Дмитрий Дятлов, зима, марш, Війна, ЗСУ, ДСНС, Львів, фотография, война, выставки, церковь, общество, протесты, выборы, парады, животные, Сергей Смоленцев, Майдан, фотоконкурсы, юмор, Новый Год, город, столкновения, ВСУ, Донбасс, уикенд, праздники, соревнования, полиция, Путин, Киевщина, мир, Динамо, традиции, дети, корабли, Шахтер, мода

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36