<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.06.2021   Швейцарія   Радіо Свобода, Reuters, BBC,

На нейтральній території: зустріч Байдена і Путіна у Женеві

Президенти США та Росії Джо Байден та Володимир Путін розпочали зустріч у Женеві. Саміт проходить на віллі Ла Гранж - там само, де у 1985 році зустрічалися Михайло Горбачов і Рональд Рейган.
На сходах вілли президент Швейцарії Гі Пармелон привітав обох президентів. Байден та Путін потисли руки та увійшли до приміщення. Зустріч розпочалася вчасно о 14.30 за Києвом. Путін, який має звичку запізнюватись на офіційні заходи, прибув незвично вчасно.
"Завжди краще зустрічатися особисто", - сказав російському колезі на початку зустрічі Байден, повідомляють журналісти з місця події. Натомість Путін висловив сподівання, що зустріч буде "продуктивною".
Як очікується, головними темами зустрічі стануть контроль над озброєнням, боротьбу з кіберзлочинністю, інформаційну безпеку та зміни клімату.
Окремо адміністрація Байдена наголосила, що темами розмови стане також військове втручання Росії в Україні, переслідування Олексія Навального та діяльність російських хакерів у США.
Президенти говоритимуть у форматі тет-а-тет та в розширеному форматі. За підсумками перемовин близько 19.00 за Києвом президенти вийдуть до преси, але не разом, а кожен окремо.

Поліцейські Женеви позують для фотографії біля кортежу в очікуванні прибуття президента США Джо Байдена в аеропорт Женеви, відомий як «Койнтрін», 15 червня

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
США, дизайн, фотопроект, учения, медицина, музыка, выставки, оккупация, юмор, мода, Зеленский, столкновения, карантин, футбол, фотоподборки, передовая, ЗСУ, туризм, мир, визиты, Донбасс, путешествия, Карпаты, Крым, спорт, Дмитрий Дятлов, протесты, Бахмут, Львів, церковь, терроризм, Киев, пляжи, марш, ДСНС, военная техника, фотография, Польша, фестивали, природа, ВМС, митинги, общество, суд, пожары, традиции, Майдан, Китай, искусство, зима, #Євромайдан, самолеты, история, Александр Зубко, соревнования, животные, показы, НАТО, праздники, Новый Год, тест-драйв, дети, Одесса, сборная Украины, пейзажи, авиация, архитектура, уикенд, портрет, Порошенко, обстрелы, акции, солдат, ВСУ, Верховная Рада, коронавирус, политика, культура, выборы, технологии, пандемия, Шахтер, женщины, Путин, война, люди, полиция, живопись, Сергей Смоленцев, Россия, Нацгвардия, Динамо, Киевщина, корабли, экология, город, фотоконкурсы, автомобили, Війна, стихийные бедствия

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36