<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.06.2021   Швейцарія   Радіо Свобода, Reuters, BBC,

На нейтральній території: зустріч Байдена і Путіна у Женеві

Президенти США та Росії Джо Байден та Володимир Путін розпочали зустріч у Женеві. Саміт проходить на віллі Ла Гранж - там само, де у 1985 році зустрічалися Михайло Горбачов і Рональд Рейган.
На сходах вілли президент Швейцарії Гі Пармелон привітав обох президентів. Байден та Путін потисли руки та увійшли до приміщення. Зустріч розпочалася вчасно о 14.30 за Києвом. Путін, який має звичку запізнюватись на офіційні заходи, прибув незвично вчасно.
"Завжди краще зустрічатися особисто", - сказав російському колезі на початку зустрічі Байден, повідомляють журналісти з місця події. Натомість Путін висловив сподівання, що зустріч буде "продуктивною".
Як очікується, головними темами зустрічі стануть контроль над озброєнням, боротьбу з кіберзлочинністю, інформаційну безпеку та зміни клімату.
Окремо адміністрація Байдена наголосила, що темами розмови стане також військове втручання Росії в Україні, переслідування Олексія Навального та діяльність російських хакерів у США.
Президенти говоритимуть у форматі тет-а-тет та в розширеному форматі. За підсумками перемовин близько 19.00 за Києвом президенти вийдуть до преси, але не разом, а кожен окремо.

Люди фотографують швейцарську військову радіолокаційну систему, встановлену на березі Женевського озера

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Киевщина, ДСНС, обстрелы, экология, фотоконкурсы, авиация, Верховная Рада, пожары, выставки, ВМС, Сергей Смоленцев, война, парады, соревнования, Шахтер, медицина, общество, НАТО, самолеты, искусство, Польша, архитектура, история, учения, Зеленский, футбол, сборная Украины, пандемия, марш, уикенд, Бахмут, технологии, суд, Китай, Динамо, Крым, дети, военная техника, фестивали, митинги, Дмитрий Дятлов, выборы, Новый Год, стихийные бедствия, Порошенко, Киев, терроризм, протесты, музыка, фотоподборки, традиции, культура, люди, мир, автомобили, Війна, юмор, Путин, Одесса, США, столкновения, город, Александр Зубко, путешествия, карантин, дизайн, акции, мода, Майдан, природа, визиты, праздники, оккупация, фотография, ВСУ, пляжи, животные, передовая, церковь, ЗСУ, туризм, женщины, #Євромайдан, солдат, пейзажи, корабли, зима, Львів, политика, портрет, Карпаты, Россия, живопись, полиция, Нацгвардия, тест-драйв, Донбасс, спорт, фотопроект, коронавирус

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36