НОВИНИ ДНЯ: Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Україні  Скільки Україні треба мобілізувати людей: американський генерал назвав цифру та умову  У Путіна зробили нову заяву про "олімпійське перемир'я", яке просуває Макрон  Дешевше купити Patriot, ніж відновлювати зруйновану Росією ТЕС — Боррель  Сі Цзіньпін – за мирну конференцію для врегулювання війни в Україні, але назвав умову  В Україні 17 квітня хмарно і дощитиме, вдень до +26°  В Україні значно похолодає: коли будуть сильні дощі та де чекати на "мінус"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
21.01.2022   планета Земля   УНІАН, Reuters

19-річна дівчина облетіла планету на маленькому літачку за 5 місяців

Зара Рутенфорд пролетіла понад 55 тисяч кілометрів й відвідала понад 50 країн і 5 континентів. Дівчина з Бельгії встановила новий рекорд та стала наймолодшою жінкою, яка сама облетіла земну кулю на легкомоторному літаку.
Навколосвітня подорож далася бельгійці непросто. Грози, урагани та навіть землетруси - все це траплялося на шляху 19-річної дівчини. Вона вирушила у кругосвітню подорож 18 серпня 2021 року, з аеропорту у Бельгії. Вже на підльоті до Гренландії дівчина усвідомила, що подорож буде непростою й навіть небезпечною. Там вона втрачала радіозв'язок та ледь не опинилася у холодному морі, адже не одразу могла зрозуміти, де їй можна приземлитися.
8 вересня вона приземлилася у Мексиці. Буквально за годину Зара збагнула, що у небі їй було безпечніше, адже у місті Варакруз того вечора стався потужний землетрус. Потім на її шляху трапилося ще важче випробування - пожежі у Каліфорнії. Чіткий план дій дівчині довелося коригувати прямо у небі. Далі на мандрівницю чекали морози, її літак мало не впав через обледеніння в Росії. Дівчина ледь встигла не потрапити у сніговий шторм.
Під час подорожі Зара сильно вибилася з графіку, але це врятувало її життя. Дівчина мала пролітати над Індонезією прямо під час потужного виверження вулкану. На щастя, через затримки вона не потрапила у небезпеку.
Потім вона обходила потужні грози. Попри все це дівчина зустріла багато нових друзів та втілила у життя свою мрію й облетіла планету на маленькому літачку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
дети, сборная Украины, автомобили, политика, фотография, авиация, пандемия, НАТО, США, корабли, карантин, уикенд, зима, визиты, Бахмут, люди, архитектура, животные, Новый Год, юмор, праздники, Львів, Порошенко, традиции, Польша, стихийные бедствия, история, парады, Динамо, мода, военная техника, столкновения, туризм, медицина, ВМС, учения, фотопроект, выставки, Верховная Рада, пейзажи, женщины, терроризм, суд, Китай, солдат, выборы, дизайн, война, Карпаты, ВСУ, спорт, Зеленский, Крым, пожары, экология, портрет, культура, тест-драйв, путешествия, ДСНС, фотоподборки, Александр Зубко, живопись, митинги, обстрелы, Дмитрий Дятлов, искусство, марш, Війна, Майдан, акции, #Євромайдан, природа, футбол, общество, пляжи, Путин, оккупация, Сергей Смоленцев, фестивали, соревнования, самолеты, технологии, церковь, фотоконкурсы, музыка, Донбасс, город, протесты, Россия, Одесса, мир, полиция, Киевщина, ЗСУ, коронавирус, Киев, передовая, Нацгвардия, Шахтер

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36