<
НОВИНИ ДНЯ: Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценаріївсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
21.01.2022   планета Земля   УНІАН, Reuters

19-річна дівчина облетіла планету на маленькому літачку за 5 місяців

Зара Рутенфорд пролетіла понад 55 тисяч кілометрів й відвідала понад 50 країн і 5 континентів. Дівчина з Бельгії встановила новий рекорд та стала наймолодшою жінкою, яка сама облетіла земну кулю на легкомоторному літаку.
Навколосвітня подорож далася бельгійці непросто. Грози, урагани та навіть землетруси - все це траплялося на шляху 19-річної дівчини. Вона вирушила у кругосвітню подорож 18 серпня 2021 року, з аеропорту у Бельгії. Вже на підльоті до Гренландії дівчина усвідомила, що подорож буде непростою й навіть небезпечною. Там вона втрачала радіозв'язок та ледь не опинилася у холодному морі, адже не одразу могла зрозуміти, де їй можна приземлитися.
8 вересня вона приземлилася у Мексиці. Буквально за годину Зара збагнула, що у небі їй було безпечніше, адже у місті Варакруз того вечора стався потужний землетрус. Потім на її шляху трапилося ще важче випробування - пожежі у Каліфорнії. Чіткий план дій дівчині довелося коригувати прямо у небі. Далі на мандрівницю чекали морози, її літак мало не впав через обледеніння в Росії. Дівчина ледь встигла не потрапити у сніговий шторм.
Під час подорожі Зара сильно вибилася з графіку, але це врятувало її життя. Дівчина мала пролітати над Індонезією прямо під час потужного виверження вулкану. На щастя, через затримки вона не потрапила у небезпеку.
Потім вона обходила потужні грози. Попри все це дівчина зустріла багато нових друзів та втілила у життя свою мрію й облетіла планету на маленькому літачку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
пожары, Одесса, обстрелы, ВМС, митинги, фотопроект, пейзажи, Китай, природа, солдат, корабли, экология, тест-драйв, ЗСУ, Киев, ДСНС, политика, уикенд, учения, Польша, Бахмут, живопись, футбол, терроризм, акции, Шахтер, Новый Год, Верховная Рада, архитектура, юмор, полиция, портрет, искусство, автомобили, культура, Александр Зубко, выборы, соревнования, Донбасс, Дмитрий Дятлов, Карпаты, зима, Зеленский, визиты, сборная Украины, Майдан, музыка, пандемия, фестивали, авиация, протесты, коронавирус, Війна, спорт, Путин, мир, оккупация, Крым, история, передовая, дети, фотография, животные, Сергей Смоленцев, стихийные бедствия, ВСУ, технологии, фотоконкурсы, НАТО, путешествия, Киевщина, США, мода, люди, выставки, церковь, Львів, общество, город, Порошенко, Нацгвардия, марш, Россия, #Євромайдан, суд, война, дизайн, столкновения, фотоподборки, пляжи, карантин, праздники, показы, медицина, Динамо, женщины, военная техника, традиции, самолеты, туризм

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36