НОВИНИ ДНЯ: У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
21.01.2022   планета Земля   УНІАН, Reuters

19-річна дівчина облетіла планету на маленькому літачку за 5 місяців

Зара Рутенфорд пролетіла понад 55 тисяч кілометрів й відвідала понад 50 країн і 5 континентів. Дівчина з Бельгії встановила новий рекорд та стала наймолодшою жінкою, яка сама облетіла земну кулю на легкомоторному літаку.
Навколосвітня подорож далася бельгійці непросто. Грози, урагани та навіть землетруси - все це траплялося на шляху 19-річної дівчини. Вона вирушила у кругосвітню подорож 18 серпня 2021 року, з аеропорту у Бельгії. Вже на підльоті до Гренландії дівчина усвідомила, що подорож буде непростою й навіть небезпечною. Там вона втрачала радіозв'язок та ледь не опинилася у холодному морі, адже не одразу могла зрозуміти, де їй можна приземлитися.
8 вересня вона приземлилася у Мексиці. Буквально за годину Зара збагнула, що у небі їй було безпечніше, адже у місті Варакруз того вечора стався потужний землетрус. Потім на її шляху трапилося ще важче випробування - пожежі у Каліфорнії. Чіткий план дій дівчині довелося коригувати прямо у небі. Далі на мандрівницю чекали морози, її літак мало не впав через обледеніння в Росії. Дівчина ледь встигла не потрапити у сніговий шторм.
Під час подорожі Зара сильно вибилася з графіку, але це врятувало її життя. Дівчина мала пролітати над Індонезією прямо під час потужного виверження вулкану. На щастя, через затримки вона не потрапила у небезпеку.
Потім вона обходила потужні грози. Попри все це дівчина зустріла багато нових друзів та втілила у життя свою мрію й облетіла планету на маленькому літачку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
уикенд, визиты, музыка, Бахмут, церковь, животные, соревнования, пейзажи, мода, спорт, Нацгвардия, ДСНС, фотоподборки, выставки, природа, парады, пандемия, обстрелы, технологии, фотография, Зеленский, суд, живопись, стихийные бедствия, полиция, сборная Украины, фотопроект, общество, карантин, история, США, коронавирус, Киевщина, политика, Дмитрий Дятлов, ЗСУ, архитектура, Порошенко, самолеты, юмор, протесты, Польша, Сергей Смоленцев, столкновения, корабли, оккупация, Путин, передовая, Александр Зубко, #Євромайдан, ВСУ, дизайн, искусство, Війна, дети, экология, авиация, показы, пожары, Верховная Рада, Одесса, митинги, терроризм, Крым, город, пляжи, НАТО, марш, выборы, портрет, Карпаты, солдат, Россия, Китай, Киев, фотоконкурсы, медицина, футбол, люди, автомобили, Шахтер, ВМС, Донбасс, фестивали, Львів, культура, акции, Новый Год, женщины, зима, традиции, мир, Динамо, праздники, путешествия, Майдан, война, туризм, военная техника, учения

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36