НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
21.01.2022   планета Земля   УНІАН, Reuters

19-річна дівчина облетіла планету на маленькому літачку за 5 місяців

Зара Рутенфорд пролетіла понад 55 тисяч кілометрів й відвідала понад 50 країн і 5 континентів. Дівчина з Бельгії встановила новий рекорд та стала наймолодшою жінкою, яка сама облетіла земну кулю на легкомоторному літаку.
Навколосвітня подорож далася бельгійці непросто. Грози, урагани та навіть землетруси - все це траплялося на шляху 19-річної дівчини. Вона вирушила у кругосвітню подорож 18 серпня 2021 року, з аеропорту у Бельгії. Вже на підльоті до Гренландії дівчина усвідомила, що подорож буде непростою й навіть небезпечною. Там вона втрачала радіозв'язок та ледь не опинилася у холодному морі, адже не одразу могла зрозуміти, де їй можна приземлитися.
8 вересня вона приземлилася у Мексиці. Буквально за годину Зара збагнула, що у небі їй було безпечніше, адже у місті Варакруз того вечора стався потужний землетрус. Потім на її шляху трапилося ще важче випробування - пожежі у Каліфорнії. Чіткий план дій дівчині довелося коригувати прямо у небі. Далі на мандрівницю чекали морози, її літак мало не впав через обледеніння в Росії. Дівчина ледь встигла не потрапити у сніговий шторм.
Під час подорожі Зара сильно вибилася з графіку, але це врятувало її життя. Дівчина мала пролітати над Індонезією прямо під час потужного виверження вулкану. На щастя, через затримки вона не потрапила у небезпеку.
Потім вона обходила потужні грози. Попри все це дівчина зустріла багато нових друзів та втілила у життя свою мрію й облетіла планету на маленькому літачку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Дмитрий Дятлов, фотоподборки, Александр Зубко, Новый Год, пандемия, ЗСУ, Киевщина, ДСНС, Одесса, юмор, стихийные бедствия, пожары, история, карантин, выставки, люди, традиции, женщины, фотопроект, общество, пляжи, обстрелы, мир, протесты, тест-драйв, Динамо, пейзажи, визиты, уикенд, соревнования, живопись, путешествия, НАТО, музыка, Китай, Верховная Рада, искусство, учения, Війна, война, Киев, митинги, дизайн, выборы, ВМС, технологии, Шахтер, акции, город, Порошенко, Львів, авиация, экология, Нацгвардия, политика, корабли, Донбасс, сборная Украины, церковь, фотография, передовая, природа, суд, показы, военная техника, фотоконкурсы, Карпаты, Бахмут, автомобили, спорт, полиция, терроризм, столкновения, культура, мода, #Євромайдан, архитектура, фестивали, ВСУ, самолеты, Польша, туризм, Зеленский, праздники, футбол, Россия, солдат, Сергей Смоленцев, зима, медицина, Крым, марш, дети, оккупация, Путин, Майдан, портрет, коронавирус, животные, США

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36