<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні у понеділок до +14°, подекуди - невеликий дощ  Повернення військовозобов'язаних Україні може вдарити по економіці Польщі, - Forbes  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 13-19 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 13-19 травня 2024 року  Синоптики розповіли про погоду на робочий тиждень в Україні  Митрополит Епіфаній пояснив, чи можна радіти під час війни  Очікування та реальність у магазинах: що варто знати споживачам при покупці продуктів на вагувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7414 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
живопись, Львів, Донбасс, туризм, Майдан, зима, ДСНС, Крым, уикенд, медицина, экология, искусство, стихийные бедствия, Россия, животные, передовая, солдат, дизайн, акции, дети, пожары, церковь, мода, обстрелы, праздники, ЗСУ, самолеты, визиты, митинги, #Євромайдан, США, фотоподборки, пандемия, суд, сборная Украины, Китай, Динамо, парады, Александр Зубко, фотоконкурсы, Сергей Смоленцев, музыка, терроризм, Польша, ВСУ, Шахтер, Путин, военная техника, автомобили, фестивали, Порошенко, женщины, спорт, полиция, Дмитрий Дятлов, Одесса, мир, юмор, общество, марш, оккупация, политика, война, тест-драйв, город, ВМС, люди, протесты, выставки, пейзажи, карантин, НАТО, авиация, культура, технологии, путешествия, Карпаты, Зеленский, история, учения, Бахмут, выборы, фотопроект, Новый Год, соревнования, футбол, пляжи, корабли, архитектура, природа, Киевщина, традиции, Верховная Рада, коронавирус, Киев, столкновения, Нацгвардия, портрет, Війна, фотография

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36