<
НОВИНИ ДНЯ: Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7352 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Киев, митинги, Дмитрий Дятлов, Донбасс, юмор, военная техника, технологии, фотопроект, Россия, соревнования, корабли, ЗСУ, Киевщина, история, акции, мода, женщины, дети, ВМС, НАТО, Львів, парады, тест-драйв, люди, пляжи, музыка, пандемия, терроризм, коронавирус, передовая, церковь, природа, традиции, пожары, туризм, Крым, столкновения, искусство, ВСУ, Порошенко, Шахтер, животные, фотография, праздники, Новый Год, экология, футбол, уикенд, мир, спорт, оккупация, Александр Зубко, Карпаты, Одесса, выставки, ДСНС, архитектура, война, суд, путешествия, зима, самолеты, общество, портрет, сборная Украины, выборы, Зеленский, пейзажи, живопись, автомобили, протесты, дизайн, фотоподборки, стихийные бедствия, Нацгвардия, город, обстрелы, учения, политика, медицина, культура, #Євромайдан, визиты, марш, США, фестивали, Путин, Китай, полиция, Майдан, Польша, Війна, Динамо, авиация, Бахмут, солдат, карантин, Верховная Рада, Сергей Смоленцев, фотоконкурсы

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36