<
НОВИНИ ДНЯ: Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦК  В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітня  Остін про ATACMS: не чудодійний засіб, але дає можливість завдавати далеких ударів  Ймовірність обвалу українського фронту зменшується, - естонська розвідкавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.08.2022   Київ, Україна   УНІАН
7332 Метки:  Киев, парки, лето, Феофания.

Парк «Феофанія» рятує киян від літньої спеки

Садово-парковий комплекс "Феофанія", розташований на межі Голосіївського району Києва та Київської області, є відмінним місцем, де кияни та гості міста можуть сховатися від виснажливої літньої спеки серед зелені та озер.
Всього на території парку п'ять озер. І хоча всі вони не обладнані як місця для купання, городян це анітрохи не зупиняє – вони сміливо лізуть у воду, ну або просто засмагають на березі.
Прогулюватися по місцевих алеях також дуже приємно. Тут скрізь вимощені плиткою доріжки, а також багато лавок, в тому числі в тіні.
Якщо ж зголоднієте, то на території парку працює фудкорт і кавовий ларьок. Але ніхто не забороняє вам взяти їжу для пікніка з собою. Також на території парку є пристойний безкоштовний туалет.
Вхід на територію парку "Феофанія" коштує 40 гривень, а для пенсіонерів, дітей та ще деяких категорій громадян – пільгові умови входу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
военная техника, Александр Зубко, протесты, Карпаты, Россия, дети, Одесса, традиции, культура, живопись, искусство, Киевщина, Путин, автомобили, передовая, стихийные бедствия, пандемия, Дмитрий Дятлов, митинги, футбол, люди, Сергей Смоленцев, женщины, мода, суд, технологии, юмор, фотография, экология, уикенд, авиация, Нацгвардия, карантин, выборы, мир, зима, Війна, медицина, музыка, путешествия, соревнования, сборная Украины, животные, Донбасс, визиты, общество, Польша, туризм, тест-драйв, дизайн, оккупация, природа, учения, Новый Год, Киев, марш, церковь, коронавирус, фотоконкурсы, архитектура, портрет, полиция, Верховная Рада, фестивали, США, Крым, город, пляжи, Майдан, солдат, Динамо, ДСНС, Львів, парады, корабли, акции, обстрелы, Шахтер, столкновения, фотопроект, Китай, самолеты, Порошенко, выставки, #Євромайдан, ВМС, НАТО, Бахмут, спорт, пейзажи, фотоподборки, ВСУ, война, история, терроризм, Зеленский, праздники, политика, ЗСУ, пожары

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36