НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
19.10.2016   Нові Петрівці, Київська обл., Україна   ngu.gov.ua

Нацгвардія проводить змагання серед українських снайперів

На базі Навчального центру НГУ, що в Нових Петрівцях, проходить другий відкритий чемпіонат Нацгвардії серед снайперських пар. 29 снайперських пар виборюватимуть звання “найкращої” протягом чотирьох днів. Змагання зібрали 19 команд з Національної гвардії України, 4 цивільні та 6 з інших силових відомств. Для турніру Центром підготовки снайперів НГУ була розроблена унікальна програма, яка дає можливість всебічно та глибоко проаналізувати вміння бійців. Снайперські пари проходять випробування у практичній стрільбі військової та поліцейської спрямованості, тактичній підготовці та у практичному вирішенні різних ввідних у лісовій місцевості.
Інструктора центру відмічають що саме нацгвардійці які пройшли підготовку в гвардійських стінах є фаворитами змагань: “Наші хлопці пройшли модуль заснований на практичному досвіді гвардійців в АТО, вмінні світових фахівців та реалій сьогодення. Це не є пустими балачками: гвардійці показали високі показники не лише на всіх останніх турнірах, а й в реальному бою на сході держави”.
Турнір є цілодобовим: бійці власноручно розбивають місця перепочинку у лісовій місцевості і чекають на отримання умовного завдання, яке необхідно виконати у короткий проміжок часу.
- Умови максимально наближені до реальних, - розповідає один із учасників, - При собі ми маємо лише рюкзак з найнеобхіднішим. Ночуємо у лісі почергово, бо за умовами існує і диверсійно-розвідувальна група. Сьогодні о другій ранку отримали від “штабу” вказівку на виконання завдання. Наша група впоралася на “відмінно” і закінчила місію о 10-й годині.
За ці декілька днів бійці мають показати лише найкращі результати, аби отримати “Золото” та стати на найвищі сходинки призового п'єдесталу.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
визиты, ВМС, корабли, Карпаты, фотография, пейзажи, Крым, Одесса, Киев, Новый Год, терроризм, архитектура, живопись, природа, Верховная Рада, пожары, город, праздники, Нацгвардия, экология, музыка, учения, ЗСУ, фотопроект, традиции, спорт, футбол, Донбасс, общество, авиация, зима, искусство, суд, женщины, Динамо, туризм, Александр Зубко, Сергей Смоленцев, НАТО, уикенд, показы, ВСУ, животные, Дмитрий Дятлов, пляжи, фотоподборки, мода, война, выборы, стихийные бедствия, соревнования, Зеленский, парады, #Євромайдан, технологии, Шахтер, церковь, портрет, Львів, солдат, фестивали, пандемия, автомобили, медицина, марш, история, акции, военная техника, Війна, США, полиция, юмор, Бахмут, Киевщина, коронавирус, самолеты, карантин, мир, Путин, культура, Польша, путешествия, политика, протесты, выставки, ДСНС, столкновения, дизайн, дети, Россия, передовая, оккупация, обстрелы, Китай, сборная Украины, Майдан, Порошенко, люди, фотоконкурсы, митинги

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36