<
НОВИНИ ДНЯ: Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грозивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
24.03.2017   Зарічне, Рівненська обл., Україна   Facebook/ Інна Білецька, irivne.info

Сотні бурштинокопачів на Рівненщині блокували поліцію: будете мати ще один Донецьк!

У Зарічному, що на Рівненщині, бурштинокопачі заблокували управління поліції. Вони вимагали, щоб правоохоронці не заважали їм займатися видобутком бурштину. Як стверджують у поліції, це мирна акція протесту, на якій були присутні більше 100 осіб: “Біля Зарічненського управління поліції триває мирна акція. Присутні близько 170 осіб. Порушень правопорядку виявлено не було. Громадяни вимагають, щоб поліція не заважала їм видобувати бурштин”.
Журналіст Інна Білецька, з місця подій: "Зарічненський райвідділок. Дуже гаряче. Щойно прозвучало – будете мати ще один Донецьк!
В Боровій працювало до сотні помп, кажуть в поліції. Працювали мотори стаціонарно. Як на заводі – з ранку до вечора. Сюди спецпідрозділи не заходили раніше і люди навіть не прибирали помпи з урочищ.
Місцеві кажуть, заробітки невеликі. Кому платили по 100 доларів з помпи не зізнаються, бо впевнені, що за таке можуть прикопати або спалити хату. І от в село заїхали поліцейські з райвідділком з спецпризначенцями. Виник конфлікт. Люди кажуть, що кидали світло-шумові гранати і стріляли під школою. Претензії до кількох місцевих поліцейських.
Протестують кілька сотень людей з різними вимогами і з різних сіл. Головна вимога – не чіпати і дати працювати. Найчастіше звучать слова "аваков", "мєнти" і "другий донбас".
До війни ці люди по 9 місяців у році працювали у Москві. Тепер ніде. Мороз по шкірі. Сама б за вуха тягнула сюди всіх 450 нардепів, щоб не з журналістами боролось, а попереджали велику біду".
Згодом, розійшлися мирно.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
терроризм, авиация, пейзажи, полиция, война, пандемия, спорт, Киев, Львів, оккупация, фестивали, фотоподборки, живопись, самолеты, Бахмут, Крым, портрет, карантин, путешествия, сборная Украины, технологии, коронавирус, Польша, Одесса, выборы, Россия, суд, Китай, туризм, футбол, Сергей Смоленцев, Верховная Рада, Зеленский, акции, военная техника, ЗСУ, НАТО, обстрелы, женщины, мир, фотоконкурсы, зима, мода, история, традиции, Киевщина, Війна, ДСНС, фотопроект, #Євромайдан, автомобили, марш, ВМС, медицина, люди, музыка, Донбасс, тест-драйв, Путин, Новый Год, архитектура, праздники, учения, фотография, стихийные бедствия, столкновения, Дмитрий Дятлов, корабли, выставки, Карпаты, политика, церковь, протесты, соревнования, дети, культура, город, парады, солдат, Майдан, уикенд, животные, общество, митинги, экология, Нацгвардия, природа, искусство, пожары, ВСУ, пляжи, Порошенко, Александр Зубко, юмор, дизайн, визиты, Шахтер, Динамо, США, передовая

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36