НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.11.2018   Україна   Facebook/ Яна Зінкевич

«Госпітальєри»: як проходять вишкіл майбутні бойові парамедики

Волонтерка Яна Зінкевич оприлюднила фото з вишколу добровольчої медичної служби «Госпітальєри». Заняття проходили в умовах, наближених до бойових. Протягом семи днів майбутні польові медики вчилися на полігоні, на якому імітувалися різноманітні ситуації, що можуть трапитись на війні: обстріли, подолання перешкод, порятунок пораненого з пошкодженої техніки тощо.
«Поки комусь «страшно» чи «лякливо» від введення воєнного стану на 5-тому році війни, Госпітальєрське життя кипить. Завершився черговий Вишкіл. Для зручності в холодні місяці року ми проводимо Вишколи на основній базі, в Павлограді. Всі 100% курсантів (це наш рекорд), після Вишколу обрали за мету долучитися до нашого медбату та проходитимуть стажування для вступу в лави Госпітальєрів!»,- пише Яна Зінкевич, командир служби.
Також волонтерка повідомляє, що зголоситися пройти вишкіл може будь-яка особа, яка впевнена в своїй фізичній витривалості, умінню адекватно та швидко реагувати в стресових ситуаціях і працювати в команді. Медична освіта не є обов’язковим чинником.
Вишкіл є платним і вартує 2000 грн (ці кошти витрачаються на харчування, навчальне обладнання та інструменти, паливо та організаційні моменти, оплату послуг кухаря, прибирання та охорони бази): «Ціни для усіх штучно занижені, та ми стараємось використовувати максимум продуктів та навчальних матеріалів, які є в наявності, щоб ціни залишались доступними, а ми не сильно уходили в мінус, а принаймні в нуль по витрачених ресурсах». Крім того, є пільгові, повністю безкоштовні та частково платні місця для добровольців та військовослужбовців, які приймають участь у бойових діях на Сході України. Всі курсанти забезпечуються повноцінним харчуванням та проживанням.
Вишкіл триває 7 днів. Вишкіл – це навчальний курс, фізичні тренування, реалістичні симуляції та фінальний екзамен. Після закінчення видається «Сертифікат» про успішне проходження вишколу. Проходження вишколу не означає зарахування до Госпітальєрів. Для зарахування до батальйону необхідно пройти співбесіду з командиром Яною Зінкевич (одразу після закінчення вишколу) та успішно пройти стажування на передовій як парамедик у парі з уже досвідченим Госпітальєром (як 2-й номер, асистент).
«Ви зможете допомогти і врятувати себе та інших в цивільному житті і при бойових діях», - зазначає Яна.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Сергей Смоленцев, США, дети, живопись, соревнования, традиции, самолеты, природа, выборы, суд, авиация, политика, Киев, Шахтер, оккупация, Польша, Путин, Війна, Россия, ВМС, юмор, фотография, передовая, обстрелы, Киевщина, ВСУ, марш, протесты, животные, Динамо, уикенд, архитектура, акции, пожары, портрет, дизайн, война, технологии, фестивали, солдат, Бахмут, стихийные бедствия, история, Майдан, Зеленский, Одесса, праздники, Карпаты, церковь, люди, пейзажи, показы, фотоконкурсы, Львів, Крым, музыка, терроризм, столкновения, пляжи, тест-драйв, Александр Зубко, автомобили, экология, мода, корабли, путешествия, Верховная Рада, женщины, футбол, туризм, Нацгвардия, сборная Украины, общество, спорт, карантин, учения, мир, зима, пандемия, ДСНС, визиты, Дмитрий Дятлов, полиция, коронавирус, искусство, фотопроект, военная техника, выставки, #Євромайдан, Порошенко, Донбасс, митинги, город, Новый Год, НАТО, культура, ЗСУ, фотоподборки, медицина, Китай

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36