НОВИНИ ДНЯ: В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюквсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.11.2018   Україна   Facebook/ Яна Зінкевич

«Госпітальєри»: як проходять вишкіл майбутні бойові парамедики

Волонтерка Яна Зінкевич оприлюднила фото з вишколу добровольчої медичної служби «Госпітальєри». Заняття проходили в умовах, наближених до бойових. Протягом семи днів майбутні польові медики вчилися на полігоні, на якому імітувалися різноманітні ситуації, що можуть трапитись на війні: обстріли, подолання перешкод, порятунок пораненого з пошкодженої техніки тощо.
«Поки комусь «страшно» чи «лякливо» від введення воєнного стану на 5-тому році війни, Госпітальєрське життя кипить. Завершився черговий Вишкіл. Для зручності в холодні місяці року ми проводимо Вишколи на основній базі, в Павлограді. Всі 100% курсантів (це наш рекорд), після Вишколу обрали за мету долучитися до нашого медбату та проходитимуть стажування для вступу в лави Госпітальєрів!»,- пише Яна Зінкевич, командир служби.
Також волонтерка повідомляє, що зголоситися пройти вишкіл може будь-яка особа, яка впевнена в своїй фізичній витривалості, умінню адекватно та швидко реагувати в стресових ситуаціях і працювати в команді. Медична освіта не є обов’язковим чинником.
Вишкіл є платним і вартує 2000 грн (ці кошти витрачаються на харчування, навчальне обладнання та інструменти, паливо та організаційні моменти, оплату послуг кухаря, прибирання та охорони бази): «Ціни для усіх штучно занижені, та ми стараємось використовувати максимум продуктів та навчальних матеріалів, які є в наявності, щоб ціни залишались доступними, а ми не сильно уходили в мінус, а принаймні в нуль по витрачених ресурсах». Крім того, є пільгові, повністю безкоштовні та частково платні місця для добровольців та військовослужбовців, які приймають участь у бойових діях на Сході України. Всі курсанти забезпечуються повноцінним харчуванням та проживанням.
Вишкіл триває 7 днів. Вишкіл – це навчальний курс, фізичні тренування, реалістичні симуляції та фінальний екзамен. Після закінчення видається «Сертифікат» про успішне проходження вишколу. Проходження вишколу не означає зарахування до Госпітальєрів. Для зарахування до батальйону необхідно пройти співбесіду з командиром Яною Зінкевич (одразу після закінчення вишколу) та успішно пройти стажування на передовій як парамедик у парі з уже досвідченим Госпітальєром (як 2-й номер, асистент).
«Ви зможете допомогти і врятувати себе та інших в цивільному житті і при бойових діях», - зазначає Яна.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
люди, солдат, Путин, коронавирус, столкновения, автомобили, Киевщина, самолеты, город, США, пожары, обстрелы, животные, фотопроект, пандемия, мода, ВМС, стихийные бедствия, юмор, Війна, живопись, дизайн, история, Верховная Рада, пейзажи, культура, сборная Украины, технологии, женщины, Шахтер, ВСУ, медицина, Дмитрий Дятлов, передовая, Карпаты, учения, Киев, показы, общество, ДСНС, Крым, политика, война, Майдан, церковь, портрет, Александр Зубко, Новый Год, марш, Бахмут, зима, #Євромайдан, мир, фестивали, уикенд, тест-драйв, туризм, полиция, природа, Порошенко, ЗСУ, путешествия, военная техника, архитектура, Польша, фотоконкурсы, Россия, корабли, футбол, выставки, Нацгвардия, акции, карантин, пляжи, суд, экология, Одесса, традиции, НАТО, Китай, праздники, оккупация, фотография, спорт, соревнования, протесты, Зеленский, дети, Львів, авиация, визиты, искусство, Сергей Смоленцев, фотоподборки, Донбасс, музыка, выборы, Динамо, митинги, терроризм

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36