НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.07.2020   Мінськ, Білорусь   Радіо Свобода

Вибори у Білорусі: Тихановська зібрала понад 60 тисяч людей на мітингу в Мінську

У Мінську 30 липня в парку Дружби народів відбувся мітинг-концерт на підтримку опозиційної кандидатки у президенти Республіки Білорусь Світлани Тихановської. За даними волонтерської служби «Весна», у дозволеній передвиборчій акції взяли участь не менше 63 тисяч чоловік.
Вибори президента Білорусі заплановані на 9 серпня. На початку виборчої кампанії були затримані і заарештовані деякі опозиційні кандидати в президенти та їхні прихильники.
Сергій Тихановський, блогер, який подавався у кандидати в президенти Білорусі, а в підсумку опинився у в'язниці. Валерій Цепкало, бізнесмен, який збирав підписи та планував стати кандидатом в президенти країни. Проте їх обох не допустили, а на Цепкала з'явився компромат, що сам бізнесмен спростовує. Ще один кандидат, якого не допустили до реєстрації – Віктор Бабарика, колишній голова Белгазпромбанка. Його заарештували за звинуваченням у фінансових махінаціях.
Тепер від опозиційних сил виступили три жінки: Світлана Тихановська, дружина блогера Тихановського, – зареєстрована кандидатка у президенти Білорусі; Марія Колесникова – представниця штабу Віктора Бабарики і Вероніка Цепкало, дружина бізнесмена Цепкала. Три жінки об'єдналися в один штаб опизиційний діючому президенту Олександру Лукашенку, який перебуває при владі у Білорусі вже 26 років.

На фото три лідерки від опозиції: Вероніка Цепкало (ліворуч), Світлана Тихановська (у центрі) та Марія Колеснікова (праворуч)

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
терроризм, культура, Верховная Рада, церковь, корабли, Київ, Путин, учения, фестивали, #Євромайдан, природа, животные, выборы, Шахтер, Крым, Киев, история, медицина, Львів, футбол, зима, живопись, Дмитрий Дятлов, автомобили, Зеленский, ВМС, общество, коронавирус, Війна, Майдан, Париж, Сергей Смоленцев, искусство, люди, экология, музыка, фотография, авиация, фотоподборки, военная техника, юмор, самолеты, Бахмут, архитектура, суд, ЗСУ, США, путешествия, Одесса, оккупация, НАТО, сборная Украины, Польша, дети, стихийные бедствия, пожары, карантин, спорт, город, женщины, политика, ВСУ, Україна, акции, праздники, фотоконкурсы, выставки, уикенд, солдат, технологии, Россия, пляжи, война, протесты, столкновения, Новый Год, Нацгвардия, пейзажи, традиции, передовая, марш, соревнования, Александр Зубко, дизайн, портрет, пандемия, Китай, Динамо, митинги, ДСНС, Донбасс, фотопроект, обстрелы, визиты, Порошенко, полиция, мир, мода, туризм, Киевщина