НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
31.07.2020   Мінськ, Білорусь   Радіо Свобода

Вибори у Білорусі: Тихановська зібрала понад 60 тисяч людей на мітингу в Мінську

У Мінську 30 липня в парку Дружби народів відбувся мітинг-концерт на підтримку опозиційної кандидатки у президенти Республіки Білорусь Світлани Тихановської. За даними волонтерської служби «Весна», у дозволеній передвиборчій акції взяли участь не менше 63 тисяч чоловік.
Вибори президента Білорусі заплановані на 9 серпня. На початку виборчої кампанії були затримані і заарештовані деякі опозиційні кандидати в президенти та їхні прихильники.
Сергій Тихановський, блогер, який подавався у кандидати в президенти Білорусі, а в підсумку опинився у в'язниці. Валерій Цепкало, бізнесмен, який збирав підписи та планував стати кандидатом в президенти країни. Проте їх обох не допустили, а на Цепкала з'явився компромат, що сам бізнесмен спростовує. Ще один кандидат, якого не допустили до реєстрації – Віктор Бабарика, колишній голова Белгазпромбанка. Його заарештували за звинуваченням у фінансових махінаціях.
Тепер від опозиційних сил виступили три жінки: Світлана Тихановська, дружина блогера Тихановського, – зареєстрована кандидатка у президенти Білорусі; Марія Колесникова – представниця штабу Віктора Бабарики і Вероніка Цепкало, дружина бізнесмена Цепкала. Три жінки об'єдналися в один штаб опизиційний діючому президенту Олександру Лукашенку, який перебуває при владі у Білорусі вже 26 років.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фотоподборки, ДСНС, полиция, марш, Донбасс, Київ, митинги, Россия, пандемия, столкновения, фотоконкурсы, спорт, Одесса, Нацгвардия, политика, ВМС, выставки, пейзажи, искусство, Україна, обстрелы, животные, мода, ВСУ, #Євромайдан, культура, живопись, люди, терроризм, портрет, дети, медицина, Польша, сборная Украины, корабли, Киевщина, карантин, Львів, архитектура, история, военная техника, визиты, Бахмут, футбол, передовая, уикенд, экология, Сергей Смоленцев, фотография, солдат, НАТО, фестивали, автомобили, технологии, Динамо, традиции, протесты, Верховная Рада, Порошенко, соревнования, самолеты, праздники, общество, Дмитрий Дятлов, путешествия, дизайн, церковь, США, Париж, пожары, пляжи, ЗСУ, учения, стихийные бедствия, юмор, мир, коронавирус, Александр Зубко, туризм, женщины, Киев, акции, выборы, Зеленский, фотопроект, Крым, суд, авиация, зима, Майдан, город, музыка, Китай, Новый Год, Шахтер, Путин, война, оккупация, Війна, природа