<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
10.03.2010 18174

«БЕСТ ЗВІТ» виводить на ринок програмний продукт нового покоління ®

Новий продукт було презентовано учасникам ювілейної Х Всеукраїнської конференції корпорації  «Інтелект-Сервіс», що відбулася 24-25 лютого у Ялті.

 

 

Компанія «Інтелект-Сервіс»  є   відомим українським розробником  програмних комплексів та систем для автоматизації управління підприємством, виробничими процесами, а також для ведення електронного документообігу з використанням електронного цифрового підпису.  
До  корпорації  «Інтелект-Сервіс» входять три великих компанії – «БЕСТ ЗВІТ», «Український сертифікаційний центр» та, безпосередньо, компанія  «Інтелект-Сервіс».


«Інтелект-Сервіс» щорічно проводить всеукраїнські конференції, учасниками яких є представники 460 компаній-партнерів корпорації. В цьому році відбулася X Всеукраїнська конференція. Форум проходив 24 та 25 лютого  у готельному комплексі «Ялта-Інтурист». Понад 160 керівників та провідних спеціалистів компаній-партнерів  взяли  активну участь в роботі конференції.


На засіданнях  було розглянуто питання просування   системи «ІС-ПРО», яка є унікальним комплексом для автоматизації всіх процесів на підприємстві – від управлінських до виробничих. Генеральний директор корпорації, Линник Сергій Юрійович, у своїй промові відзначив, що у впровадженні системи «ІС-ПРО», насамперед, зацікавлені:
•         Бюджетні установи, в тому числі Облфінуправління, Селищні Ради;
•         Банки;
•         ВУЗи;
•         Великі комерційні підприємства.


«Наша система «ІС-ПРО» забезпечує  оперативний контроль діяльності компаній та  організацій, а також своєчасне прийняття обгрунтованих  управлінських рішень, що і пояснює її популярність», — сказав  Сергій Юрійович.

 

IS_2
«ІС-ПРО» забезпечує оперативний контроль діяльності компаній та організацій, а також своєчасне прийняття обгрунтованих управлінських рішень

 

Директор компанії «БЕСТ ЗВІТ», Линник Олеся Сергіївна, свій виступ  присвятила питанням розвитку  електронного документообігу в Україні. Вона  докладно проаналізувала процес подачі звітів в електронному вигляді до контролюючих органів із використанням ключів електронного цифрового підпису. «Багато інстанцій зацікавлені у переході на прийом та обробку документації саме в електронному вигляді. Тому метою нашої роботи є надання найкращих для цього умов, як для державних установ, так й для наших клієнтів – платників та страхувальників», — промовила Олеся Сергіївна.

 

IS_1
Багато інстанцій зацікавлені у переході на прийом та обробку документації саме в електронному вигляді


Більшість ділових людей хвилюють питання безпеки, конфіденційності, швидкості та зручності використання будь-якої програми. Саме цим вимогам повинні відповідати сучасні програмні продукти.  Найближчим часом, корпорація «Інтелект-Сервіс» випускає  на ринок саме таке програмне забезпечення,  яке здатне задовольнити потреби сучасного бізнесу. Учасникам конференції був презентований продукт нового покоління, що є  симбіозом всіх можливостей популярного комплексу «БЕСТ ЗВІТ ПЛЮС» з новими функціями, які дозволяють суттєво розширити  само поняття «електронний документообіг».
Новий програмний комплекс стане в нагоді  не лише бухгалтерам,  а й  власникам, директорам, юристам, ТОП-менеджерам підприємств,  як програмне забезпечення, призначене для ведення електронного документообігу, а саме  – обмін договорів, документів, які ніхто не в змозі «взламати», швідкість при укладенні угод, економія часу, скорочення затрат на доставку-пересилання документів до  партнерів тощо.
Враховуючи те, що ця конференція була ювілейною, то у регламенті засідань були не лише обговорені  робочі питання, а й відбулося традиційне підведення підсумків роботи корпорації та всіх партнерів за всі роки. Керівництво корпорації відзначило цінними подарунками та почесним дипломами найкращих партнерів десятиріччя.
Учасники конференції отримали величезний заряд бадьорості та натхнення і повернулися до своїх міст з великим бажанням втілити в життя усі нові ідеї та плани,  про які вони дізналися на конференції.

Оценка материала:

3.10 / 10
«БЕСТ ЗВІТ» виводить на ринок програмний продукт нового покоління ® 3.10 5 10
Бізнес / Ринки та компанії
10.03.2010 18174
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»