<
НОВИНИ ДНЯ: Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкою  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILDвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.06.2021   Бухарест, Румунія   Reuters, BBC

Україна програла Австрії 0:1 на Євро-2020. Чи пройде збірна далі?

Збірна України опинилася на третьому місці у своїй групі, а отже, чи пройде вона до 1/8 фіналу стане ясно, коли завершать свої виступи в групах інші команди. Свій останній матч у груповому етапі Євро-2020 Україна зіграла з Австрією в Бухаресті. Єдиний гол у грі забив на 21-й хвилині гравець збірної Австрії Крістоф Баумгартнер. Крім збірної, він грає у німецькій Бундеслізі, у клубі "Гоффенгайм 1899".
У групі С, крім України та Австрії, грають Нідерланди та Північна Македонія. Їхня остання гра у груповому етапі відбувалася одночасно з грою українців: Нідерланди перемогли з рахунком 3:0.
Після трьох турів групового етапу збірна України набрала три очки з 9 можливих можливих. У Нідерландів, які є лідерами групи С, - 9 очок, в Австрії - 6, у Північної Македонії - 0. Для гарантованого виходу до 1/8 фіналу з другого місця українцям достатньо було не програти в цьому поєдинку. Гарантований прохід до плей-офф забезпечують перші два місця у кожній з шести груп. Також на путівку до 1/8 фіналу можуть претендувати чотири з шести збірних, які посядуть третю сходинку у своїх групах. Саме це залишається єдиним варіантом, як Україна може пройти далі на чемпіонаті. Точна картина стане відома найближчими днями.
Які саме збірні пройдуть далі з третіх місць, визначається за такою послідовністю параметрів: більша кількість набраних очок, краща різниця забитих та пропущених м'ячів, кількість забитих голів та перемог, мінімум жовтих і червоних карток та місця в рейтингу за підсумками відбіркового турніру. Тобто якщо, приміром, дві з шести команд, які посіли треті сходинки за результатами групового етапу, матимуть по три очки, а інші збірні - по чотири, то до плей-офф вийдуть саме останні. У разі, якщо кількість очок у команд буде рівною, то до відома братимуться наступні параметри - різниця забитих і пропущених, кількість забитих голів тощо.
У своєму попередньому поєдинку на Євро збірна Україна переграла Північну Македонію із рахунком 2:1 - попри впевнену гру в першому таймі, у другому підопічні Андрія Шевченка змусили вболівальників понервувати.
До цього "жовто-сині" зіграли з Нідерландами: поступаючись 0:2, Україна змогла відігратися, але під кінець поєдинку отримала ще один м'яч у свої ворота. Матч завершився з рахунком 2:3. Футбольні оглядачі називали цю гру найкращим і найвидовищнішим поєдинком турніру на той момент.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
визиты, Бахмут, Китай, музыка, Дмитрий Дятлов, Россия, экология, зима, сборная Украины, портрет, дизайн, выставки, природа, Крым, люди, пляжи, Новый Год, политика, медицина, учения, НАТО, Путин, протесты, терроризм, фотография, история, США, ВСУ, мир, архитектура, город, Порошенко, мода, выборы, пандемия, соревнования, фотоконкурсы, авиация, Александр Зубко, животные, ЗСУ, культура, Верховная Рада, акции, фотоподборки, Сергей Смоленцев, фотопроект, праздники, туризм, путешествия, Донбасс, юмор, живопись, коронавирус, дети, фестивали, уикенд, технологии, суд, пожары, традиции, футбол, Киев, Одесса, оккупация, автомобили, искусство, Польша, пейзажи, парады, Війна, Карпаты, #Євромайдан, тест-драйв, общество, ВМС, Майдан, Львів, корабли, карантин, обстрелы, солдат, церковь, Динамо, столкновения, Шахтер, марш, полиция, военная техника, спорт, Нацгвардия, самолеты, митинги, женщины, Киевщина, война, стихийные бедствия, передовая, Зеленский, ДСНС

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36