<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
20.05.2021 310

Болить плече, що робити?

Біль у плечі - поширений симптом, який може виникати, коли ви піднімаєте руку вгору або в сторону, або навіть коли ви перебуваєте в стані спокою. Причини болю в плечі можуть бути різні: дегенеративні зміни, синдром субаціального перешийка або різні види механічних пошкоджень. Як позбутися від болю в плечі? Бандаж на плече - ефективний спосіб, який допоможе вам усунути не тільки біль, але і саму причину виниклої патології. Які переваги бандажів і як вони впливають на різні дегенеративні і інфекційні захворювання? Про це далі.

Причини болі у плечі

Біль у плечі може впливати на суглоби, м'язи та інші навколишні структури. Найчастіше дискомфорт в плечовому суглобі проявляється сильним стріляючим болем (це найбільш часта скарга, про яку повідомляють пацієнти), а також скутістю в руці і плечі. Які найбільш часті причини болю в плечі? Перш за все - це:

- дегенеративно-дистрофічні зміни;
- запалення плечевого м'язу;
- синдром субакроміального перешийка, пов'язаний із запаленням суглобової капсули;
- механічне пошкодження сухожилля довгої головки двоголового м'яза плеча;
- міозит і невралгічні захворювання;
- травми: вивихи, забиті місця, розтягнення і т.д.

Обмеження діапазону рухів і жорсткість суглоба може вказувати на скутість в плечі. Можливі причини утворення подібного дискомфорту включають:

- псоріатичний артрит;
- подагру;
- пухлини.

Симптоми у вигляді болю, що іррадіює в верхню кінцівку - ліву руку, зап'ястя і кисть, також можуть бути викликані дископатією шийного відділу хребта, а також недавно перенесеним інфарктом міокарда. Як бачите, причини болю в плечі мають саму многофакторную етіологію. Вони можуть виникнути в результаті пошкодження м'яких тканин або дегенеративних змін, інфекційних запалень або механічних пошкоджень. Саме тому недооцінювати дискомфорт в області руки не можна, важливо звернути увагу на тривожні симптоми і своєчасно звернутися до фахівця.

Як допомагає бандаж на плече

Бандаж - це спеціально розроблений ортопедичне виріб, завдання якого полягає у фіксації суглоба, зниженні навантаження з хворої кінцівки і обмеженні непотрібних рухів, які можуть нашкодити. Доведено, що ортопедичний бандаж ефективно усуває біль, дозволяє внутрішнім тканинам швидше відновитися, таким чином, реабілітація після травми або операції відбувається на порядок швидше. Який ще вплив надає бандаж на плече? Перш за все, це:

1. Надійна стабілізація плеча.
2. Обмеження суглоба від підвищеної активності.
3. Усунення болю.
4. Швидка реабілітація.
5. Захист від зовнішніх механічних пошкоджень.
6. Посилення кровообігу і налагодження відтоку лімфи.
7. Профілактика болю.

Великий вибір бандажів, в тому числі бандажі на плече, представлений в мережі магазинів Ортомедіка. В салоні ви зможете отримати професійне консультування і допомогу у виборі. Ми відповімо на будь-які ваші запитання і допоможемо оформити покупку. Також ви завжди можете скористатися каталогом на сайті нашого інтернет-магазину, де представлений весь перелік товарів, ціни і докладні технічні характеристики кожної моделі.



Оценка материала:

5.00 / 1
Болить плече, що робити? 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
20.05.2021 310
Еще материалы раздела «Інше»